Met de hele familie

Speel paradijs Hullie

Eindeloos speelplezier voor kinderen bij Hullie in Uden.

Uitagenda Maashorst

Of je nu een natuurliefhebber, cultuursnuiver, actieveling of gezelligheidsdier bent: in Maashorst valt het hele jaar door voor iedereen wat te beleven.

Maashorst Smaak Safari

In de Maashorst kun je op culinaire ontdekkingsreis waarbij je geniet van de heerlijke smaken die Maashorst ondernemers te bieden hebben.

Dierenrijk

In Dierenrijk kom je wel heel dichtbij de dieren!

Speeltuin Elckerlyc

Elckerlyc is een avontuurlijke speeltuin die jaarlijks duizenden bezoekers trekt, van heinde en ver. Houten kastelen, een piratenschip en struiken om je achter te verstoppen.

Met de huifkar door de Maashorst

Een mooie tocht door de Maashorst met bezoek aan Wisenten (als ze zich laten zien!), Taurussen en Exmoor pony’s.

Geocachen in de omgeving van Hartje Groen

Geocachers halen hun hartje op in de omgeving van Hartje Groen! Van uitdagende mysteries tot de leukste multi’s voor de kleintjes.

Prehistorisch dorp

Zeer bijzonder openlucht museum waar je het échte leven uit de prehistorie kunt ervaren. Wij vonden de vele activiteiten die er georganiseerd worden in de vakanties erg leuk voor jong en oud!

Openlucht Museum

Het Nederlands Openluchtmuseum is zo’n 44 hectare groot en staat vol met allerlei authentieke en bijzondere gebouwen. Ieder gebouw heeft zijn eigen boeiende geschiedenis en interessante verhaal.

Safaripark Beekse Bergen

Hét safaripark van Nederland waar je tijdens een Auto safari, boot safari, bus safari of een wandel safari wilde dieren in een uitgestrekte omgeving kunt bewonderen.

Alpaca Farm

Alpacafarm Vorstenbosch met bijzonder alpaca bezoekerscentrum. Ieder weekend geopend voor bezoekers. Je kunt een kijkje nemen bij de dieren een meet & greet boeken of met de Alpaca’s gaan wandelen.

Ouwehands Dierenpark

Beroemde Nederlandse dierentuin midden op de Veluwe waar ook de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen wonen! Schattige bamboe etende beren geven je het Azië gevoel heel dichtbij.

Zooparc Overloon

Mooi aangelegde middelgrote dierentuin met verschillende dierenshows. Je kunt echt dwalen door het park en je wordt steeds weer verrast.

Boeren golf bij Boer Bens

In het kleine gehuchtje Koolwijk woont de familie Bens. Om een gezellig dagje hier door te brengen organiseren zij boerengolf, kinderfeestjes, huifkartochten en high tea.

Natuurspeelplaatsen in de buurt

Op deze (st)OERe plekken kan je heerlijk ravotten, klimmen en klauteren, hutten bouwen, met zand en water kliederen, fruit plukken en vies worden!

Evenementen in bruisend Bourgondisch Brabant

Ook in onze bruisend Bourgondisch Brabant is van álles te beleven. Een overzicht van actuele activiteiten vind je op de evenementenkalender van Visit Brabant.

Bloemenpark Appeltern

Bloemenpark Appeltern is hét tuininspiratie park van Nederland. Niet alleen bieden wij u interessante informatie over tuinieren, tuinaanleg en tuintrends, wij bieden u ook een gezellig dagje uit.

Dierenpark ZieZOO

Dierenpark Zie-ZOO onderscheidt zich omdat het laat zien dat een dierentuin verschillende  maatschappelijke functies kan vervullen. De bescherming van de diersoorten en instandhouding van de biodiversiteit staat daarbij centraal.

BillyBird Park Hemelrijk

Het recreatiepark voor jong en oud, waar iedereen 360 dagen per jaar Happy Together kan zijn. Het strandbad en de de vele binnen- en buitenattracties zorgen voor een onvergetelijk dagje uit!

Dierenpark Bestzoo

Het dierenpark waar je nog echt die Brabantse gezelligheid ervaart! BestZOO is een knus dierenpark, waar je als bezoeker nog echt dicht bij de dieren kan komen en de dieren goed kan zien.

Efteling

Laat je betoveren door de vele attracties, sprookjes en parkshows, midden in het groen. Zweef tussen trollen en elfjes in Droomvlucht en trek ten strijde tegen de draak in de dubbele houten racerachtbaan Joris en de Draak.

Toverland

Stap binnen in een betoverende wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties. Slechts 3 kwartier rijden vanaf Hartje Groen! Laat je meenemen in de magie en geniet samen van een onbezorgd dagje uit.

Natuurgebied
De Maashorst

Provinciaal Landschap De Maashorst is het grootste natuurgebied van Noord-Brabant. Een gebied bestaande uit een prachtige natuurkern, met bossen en heidevelden, stuifduinen, vennen en oude dreven.

Docus de Das avonturenpad

Het ‘Docus de Das Avonturenpad’ start direct tegenover De Boshut. De (klein)kinderen kunnen hier naar hartenlust klimmen, voelen en ontdekken.

90 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek