Warm aanbevolen

Wij worden regelmatig warm aanbevolen door gasten op Zoover of op hun blogs en zelfs in de krant! En daar zijn wij heel erg blij mee! Hieronder een greep uit leuke artikelen over ons.

  

Natuurkamperen op zijn mooist – Where She Goes

Natuur, rust en ruimte. Als je daar naar op zoek bent tijdens je vakantie, dan zit je he-le-maal goed bij Hartje Groen.” 

Kirsten kwam bij ons kamperen met een elektrische camper! Super Groen! Ze schreef er een mooi blog artikel over. Lees hier het hele verhaal.


Dubbel aanbevolen door Visit Brabant

Visit Brabant heeft ons aanbevolen in twee mooie lijsten: 11x wakker worden in de Brabantse natuur en 7x Noord-Brabant beleven met kinderen. Dat maakt ons dubbel zo blij!


Toffe tiny houses in Nederland

bthetravelsurfer.nl heeft een mooie lijst samengesteld met bijzondere Tiny Houses in Nederland. Ons mooie ANNA heeft ook een eervolle vermelding gekregen in deze lijst.

Bekijk het hier!


Archilovers Top 10 Retreats of 2020

ANNA heeft een plekje veroverd in de “Archilovers Top 10 Retreats of 2020”. 

Bekijk de hele lijst


Blog: bijzondere camping

Bijzonderecamping.nl is vol lof over ons!

Ken je het? Zo’n camping waarbij je hart al een sprongetje maakt bij het zien van enkel de ingang? Charme Camping Hartje Groen in het Brabantse Schaijk is er zo één, en niet gelogen, echt midden in natuurgebied De Maashorst. Bam, vakantiemodus!

Lees het hele artikel


Aanbevolen door mama’s

Als moeder ben je vaak op zoek naar een plek waar kinderen heerlijk hun energie kwijt kunnen in de buitenlucht én jij ook nog eens aan je trekken komt. Denk bijvoorbeeld aan een speeltuin met goede lunch, heerlijke koffie, lekker glaasje wijn. En vooral een heerlijk plekje om te zitten.

Lees het hele artikel


Handicamp

In 2018 hield de kampeerdersclub Handicamp het jaarlijks kampeerweekend op charme camping Hartje Groen. Handicamp hield ook een open dag om te laten zien dat kamperen met een handicap heel goed kan. Er werd een mooi filmpje opgenomen gepresenteerd door ambassadeur cabaretier en rolstoelgebruiker Marc de Hond.


Columbus Magazine

Kamperen met kinderen: dit zijn de leukste plekken van Nederland (die ouders óók fantastisch vinden)

Ben je een buitenmens en wil je genieten van rust, ruimte en natuur, dan is een Charme Camping iets voor je. Deze campings zijn door de ANWB geselecteerd op hun idyllische ligging, voorzieningen en gastvrijheid. Hartje Groen is er zo één. Deze Charme Camping ligt verscholen in de bossen van natuurgebied De Maashorst in Brabant.

Lees het hele artikel


Blog: Barts Boekje 

Potverdorie! Dat we deze overheerlijke Brabantse plek nu pas ontdekken want hoewel de Brabantse camping Hartje Groen heus ook leuk is met een regendruppel, is het hier vooral zó leuk in de zomer! Alles leuk, en op het moment van schrijven ook bijna gesloten… Hartje Groen, onthoud die naam en wacht, net als wij, rustig af tot het april is en we kunnen gaan logeren op deze topplek.

Lees het hele artikel


Blog: Leuk met Kids.nl

‘De droom van ieder kind’

Vorig week kregen een berichtje van vrienden, dat ze een fantastische camping hadden ontdekt waar we zeker moesten komen kijken. De natuurcamping was helemaal vernieuwd, er was een speelmeer voor de kinderen en onze vrienden stonden naast een speeltuin. Klonk goed, dus wij reden dit weekend naar Camping Hartje Groen in Schaijk bij Oss in Brabant, niet ver van Den Bosch en Nijmegen. Eenmaal aankomen bleek het inderdaad een paradijsje te zijn, lees en kijk je even mee?

Lees het hele artikel

De leukste kampeerplekjes volgens A.S. Adventure

“Het zonnige zuiden, noemen onze noorderburen het. Op deze charmante camping verscholen tussen de bossen vind je een ruimte keuze aan kampeerveldjes, elk met z’n eigen typische karakter. Helemaal gewonnen voor Hartje Groen?” Mooie aanbeveling van A.S. Adventure. Meer lezen?


Hartverwarmend winter kamperen

Wanderlust heeft een top 7 samen gesteld met fijnste plekjes in Nederland om de winter door te brengen. Onze ANNA heeft een plekje weten te bemachtigen in deze lijst met prachtige plekjes.

Bekijk de hele lijst


Foedsie is graag foetsie op Hartje Groen

Camping Charme Hartje Groen is een dikke vette tip! Dé plek voor gezinnen, natuurliefhebbers en rustzoekers. Wij gaan hier zeker nog heel vaak naar terug.

Lees het hele artikel


In de top 10 smaakvolle, kindvriendelijke campings

Volgens Kleine Globetrotter behoren wij tot één van de 10 meest smaakvolle, kindvriendelijke campings in Nederland

Bekijk de hele lijst


Een dosis geluk!

Ik ben echt een beetje verliefd geworden op deze mooie plek. We zochten een plekje op naast het knapperende haardvuur, waarna we een lekkere chai latte bestelde en nog eens flink doorkletsten.

Lees het hele artikel


Soetkees blog: Hotspot in het Groen

Wat een waanzinnige plek is dit! Ik hartje <3 ‘Hartje Groen’. Want alles aan deze plek klopt: de ligging aan de rand van natuurgebied De Maashorst, in de schaduw van de bomen, het mooie groen-bruine interieur, de heerlijke haard en het gezellige groene terras. Zelden ben ik zo enthousiast over een plek, De Boshut mag er wezen jongens! Wanneer het zonnetje door de boomtoppen schijnt is het er buiten heerlijk vertoeven.

Lees het hele artikel


Kampeer-meneer: ‘Sfeervol Paradijsje’

Hartje Groen laat mijn retrohart harder kloppen

Hartje Groen is nieuw maar de camping bestaat al jaren en droeg tot vorig jaar de naam ‘De Holenberg’. In één winter tijd heeft de camping echter een complete facelift gekregen. Van standaard familiecamping is camping Hartje Groen veranderd in een klein sfeervol paradijsje in de natuur waar ik telkens verrast word met dingen die mij vrolijk maken.

Lees het hele artikel


Artikel in blad Caravannen

In het blad Caravannen verscheen in het voorjaar van 2019 een artikel over Charme Camping Hartje Groen en De Boshut.

De tekst ‘Fijn, je bent er’ op een bord bij de ingang van de camping ‘Hartje Groen’ is een duidelijk blijk van gastvrijheid. Kinderen spelen in een zandbak dichtbij het terras van De ‘Boshut’. 

Lees het hele artikel

 


Docus in het Brabants Dagblad

24-08-19 – Toerist in eigen regio, Docus de Daspad Schaijk: ‘Ze hebben een leuk verhaal bedacht’

TOERIST IN EIGEN REGIO – SCHAIJK – Soms lijkt het wel hoe verder weg, hoe beter. In de eigen regio is er ook veel moois te zien. Vandaag: het Docus de Daspad in Schaijk. 

Lees het hele artikel

90 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek