Geocachen

Geocachen kan je vergelijken met schat zoeken. Op basis van coördinaten ga je op zoek naar een ‘cache’. Dit kan een heel klein bakje zijn, maar ook een grote kist. Als je de cache gevonden hebt, mag je jouw naam in het logboekje schrijven. Sommige caches kan je zonder voorbereidingen gaan zoeken, terwijl je voor anderen eerst een puzzel op moet lossen om zo de juiste coördinaten te krijgen. Geocachen is leuk voor volwassenen én kinderen.

 

Hoe start je met Geocachen?

Om te kunnen gaan Geocachen heb je de app nodig. Deze kan je gratis downloaden. Het is een goed idee om vooraf de regels van het Geocachen goed door te nemen en je in te lezen over de verschillende soorten caches. Een duidelijke, Nederlandse uitleg kan je hier vinden.

Bij de receptie hebben we ook een handige uitlegkaart liggen die je mee op pad kunt nemen. Of klik hier om de kaart te downloaden.

Als je dat allemaal gedaan hebt kan je op pad! Vergeet niet om een pen mee te nemen om te kunnen loggen als je de cache hebt gevonden.

 

Geocachen in de omgeving van Hartje Groen

Speciaal voor kinderen – Docus de Das multi!

Deze multi is super voor kinderen, maar ook beginnende Geocachers. De route is nog geen 2 kilometer lang, bevat leuke en eenvoudige vragen en er zijn leuke speeltuintjes onderweg.

Het bos is betoverd! Help jij de betovering verbreken?

https://www.geocaching.com/geocache/GC8BX1D

Voor wie van puzzelen houdt

Om de serie van zo’n 40 Mystery Caches -Bankjes op de Maashorst- op te lossen, zul je eerst flink moeten puzzelen. Daarvoor hebben wij de perfecte tip: bij slecht weer binnen puzzelen en bij lekker weer caches zoeken in dit prachtige natuurgebied!

https://www.geocaching.com/geocache/GC812MD

Nog meer puzzelen (ook leuk voor de kids!)

Als je nog niet uitgepuzzeld bent is er nóg een leuke mysterie trail te vinden in de Maashorst. De route is 20 kilometer lang en bestaat uit een deel mysteries voor volwassenen en een hele berg leuke puzzels die opgelost kunnen worden door de kids.

Volwassenen: https://www.geocaching.com/geocache/GC83RRX (voor premium leden)

Kids: https://www.geocaching.com/geocache/GC7YPTP

Als je deze caches leuk vond, kijk dan ook zeker even bij deze multi van dezelfde leggers! https://www.geocaching.com/geocache/GC86FCN

Héél dichtbij!

Even een paar minuutjes niets te doen voor je gaat eten? Wandel dan even naar dit traditionele oppikkertje bij de Vlinderidylle. Je bent er zo!

https://www.geocaching.com/geocache/GC89YNA

90 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek