Werken bij Hartje Groen

Bij Charme camping Hartje Groen & De Boshut willen wij onze gasten optimaal bedienen en maximaal laten genieten. Iedere dag werken wij hieraan met een team waarbij gezelligheid, gemoedelijkheid en ‘het samen doen’ belangrijke pijlers zijn. We onderscheiden ons door een laagdrempelige sfeer te creëren, zowel tussen de medewerkers als naar onze gasten.

 

Boshut toppers gezocht!

Wil jij graag in de horeca werken in een super leuk team? Wij zijn nog op zoek naar Toppers voor in De Boshut!

  • 15 jaar of ouder
  • Voor in de keuken, afwas, bar en/of bediening
  • Vanaf heden tot en met september

Voor meer informatie en om te solliciteren, stuur je een mailtje naar aafke@hartjegroen.com

 

 

Topper gezocht voor binnen- en buiten vertier

Op charme camping Hartje Groen beleven onze jongste gasten heel veel plezier met ons binnen- en buitenvertier!

Natuurkamperen is op de eerste plaats lekker buiten in de natuur zijn. Ook de activiteiten van ons vertierteam richten zich hier op.

In de schoolvakanties (mei- en zomervakantie) zijn er voor de kinderen dagelijks tussen 10 en 12 uur spelletjes, speurtochten door de natuur, creatieve activiteiten en nog veel meer leuks.

Lijkt je dit leuk en ben je een aantal dagen per week in de vakantie beschikbaar stuur dan een mailtje naar: marloes@hartjegroen.com


Medewerker “Housekeeping”

Maanden april tot en met september.
Aantal uren in overleg.

Wij vinden het erg belangrijk dat het terrein goed onderhouden wordt en dat de (sanitair)ruimten en accommodaties er fris uitzien. Daarvoor zijn we op zoek naar een collega die het fijn vindt als iets blinkt en glimt!

Wat zijn o.a. de taken?

  • Het verzorgen van de accommodaties (Tiny Houses en Cabins) zodat de gasten zich welkom voelen, linnengoed klaarleggen en een welkomstmandje brengen.
  • Schoonmaken van de sanitair ruimten.
  • Het opruimen en stofzuigen van onze huiskamer ’t Hart.

Wat verwachten wij?

Een medewerker van Hartje groen heeft een hands-on mentaliteit en ziet iedere drukke dag als een uitdaging. Je bent flexibel, communicatief vaardig, zelfstandig en je hebt gevoel voor humor. Geniet van het werken op het terrein! We hechten veel belang aan het contact met de gast. Je neemt de verantwoordelijkheid om elke gast het allerbeste te geven. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Bij Hartje Groen werk je in een ontspannen omgeving waar onze gasten genieten van een heerlijke vakantie op een prachtig terrein midden in de natuur.

Interesse?

Heb je interesse stuur dan een mail waarin je wat vertelt over jezelf en je werkervaring naar alice@hartjegroen.com. Wil je graag meer informatie dan kun je ons bellen via het nummer 0486 461703.


 

150 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek