Werken bij Hartje Groen

Bij Charme camping Hartje Groen & De Boshut willen wij onze gasten optimaal bedienen en maximaal laten genieten. Iedere dag werken wij hieraan met een team waarbij gezelligheid, gemoedelijkheid en ‘het samen doen’ belangrijke pijlers zijn. We onderscheiden ons door een laagdrempelige sfeer te creëren, zowel tussen de medewerkers als naar onze gasten.

Onze vacatures

Begeleiding BABY- EN PEUTERWEKEN

KOM JIJ ONZE BABY- EN PEUTERWEKEN BEGELEIDEN IN RUIL VOOR EEN KAMPEERPLEK MIDDEN IN DE NATUUR? (maandag 26 t/m vrijdag 30 juni & maandag 3 t/m vrijdag 7 juli)

Speciaal voor jonge gezinnen

Bij Hartje Groen beleven gezinnen een heerlijke vakantie in de uitgestrekte natuur van de Maashorst. Speciaal voor jonge gezinnen organiseren we ook dit seizoen wederom onze populaire baby- en peuterweken. Voordelig kamperen in het rustige voor- en naseizoen in gezelschap van andere jonge gezinnen mét speciale aandacht en activiteiten voor de kleinste gasten.

Natuurbeleving

Met speciale activiteiten gericht op jonge kinderen wil Hartje Groen het samen spelen op de camping stimuleren. Hartje Groen heeft een leuk programma in petto waarin natuurbeleving en spelenderwijs ontdekken voor de jongste campinggastjes centraal staat. Bijvoorbeeld: muziek op schoot, peuter yoga, avonturen speurtocht door het bos, peuter gymspelletjes, een verhaaltje voor het slapen gaan.

Lieve begeleidster

Ben jij of ken jij die lieve begeleidster, met een groot hart voor jonge kinderen, die van 26 tot 30 juni en/of van 3 tot 7 juli bij ons wil kamperen in ruil voor twee keer per dag een activiteit verzorgen? Uiteraard hebben wij een leuk programma en alle materialen beschikbaar en natuurlijk mag je er in overleg ook een eigen invulling aan geven. Mocht je van 26 juni tot 7 juli tijd hebben dan kun je uiteraard ook in het weekend blijven staan. Ervaring in het werken met jonge kinderen en liefde voor de natuur is gewenst. Stuur een e-mail met een kort stukje over jezelf naar Patricia: patricia@hartjegroen.com. Voor eventuele vragen kun je ook een berichtje sturen of even bellen met 0486 461703


Vakantiebaan of bijbaan

  • Horecatopper? Serveer heerlijke gerechten tijdens de table d’hotes  aanschuifavonden.
  • Schoonmaakkanjer? Help mee in de housekeeping .
  • Groene vingers? Versterk ons tuinonderhoudteam.
  • Leuk met jonge kids? Begeleid het kindervertier.

Hou je van variatie, kies dan een combinatie!

Bekijk deze vacature


Medewerker ‘Housekeeping’

Wij vinden het erg belangrijk dat het terrein goed onderhouden wordt en dat de (sanitair)ruimten, onze huiskamer ’t Hart, de receptie en accommodaties er fris uitzien. Daarvoor zijn we op zoek naar een collega die het fijn vindt als iets blinkt en glimt!

Bekijk deze vacature

 


 

Stage op Hartje Groen

Doe je een MBO opleiding niveau 4 Travel & Hospitality of Leisure & Hospitality? Of kén je iemand die deze opleiding doet? Kijk dan eens naar een schitterende stage-leerwerkplek mídden in de natuur:

Leidinggevende travel & hospitality

Leidinggevende leisure & hospitality

Kom jij deze zomer ons enthousiaste team versterken?


 

De Boshut – vacatures Horeca

Wij zoeken leuke collega’s die ons team komen versterken! Zowel fulltime als parttime.
  • Bediening
  • Koks
  • Keukenhulpen
Wil jij werken op het mooiste plekje van Brabant?
Voor meer informatie en solliciteren, stuur je een mailtje naar contact@boshutmaashorst.nl
 

 

Open sollicitaties

Ben jij helemaal enthousiast van Hartje Groen en Holenberg? Maar staat hierboven geen vacature die bij jou aansluit? Dan nodigen wij jou graag uit een open sollicitatie te sturen naar contact@hartjegroen.com

90 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek