Werken bij Hartje Groen

Bij Charme camping Hartje Groen & De Boshut willen wij onze gasten optimaal bedienen en maximaal laten genieten. Iedere dag werken wij hieraan met een team waarbij gezelligheid, gemoedelijkheid en ‘het samen doen’ belangrijke pijlers zijn. We onderscheiden ons door een laagdrempelige sfeer te creëren, zowel tussen de medewerkers als naar onze gasten.

 

Zit hospitality in je genen?

Creëer jij, samen met ons, die unieke beleving?

Stroomt hospitality door jouw aderen en heb jij een passie voor mens en natuur? Bij Charme Camping Hartje groen, in ons vernieuwde Holenbergbos en bij De Boshut willen wij onze gasten optimaal bedienen en maximaal laten genieten midden in de natuur. Iedere dag werken wij hieraan met een team waarbij gezelligheid, gemoedelijkheid en ‘het samen doen’ belangrijke pijlers zijn. We onderscheiden ons door een echte en persoonlijke sfeer te creëren. Daarin doen we geen concessies. Wat voor ons vanzelfsprekend is, is voor de buitenwereld uniek. Dat vertaalt zich in het winnen van diverse awards. Wij doen alles op onze eigen(wijze) manier, waarbij een echte verbinding met zowel de mens als de natuur centraal staat. 

Ben jij die enthousiaste, communicatieve persoon die het fijn vindt gasten van de camping en van de ‘ANNA’-cabins in ons vernieuwde Holenberg te ontvangen. Werk je graag in een innovatief en uniek recreatiebedrijf, ben je goed in organiseren en stroomt hospitality door je aderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zijn de taken?

Receptie
Verschillende receptietaken, zoals het inchecken van de gasten, het beantwoorden van mail en telefoon en het bijhouden van het boekingssysteem. Wij bieden veel mogelijkheden tot activiteiten aan onze gasten. Het advies geven over, en het boeken van deze activiteiten zodat we voor de gasten een optimale beleving kunnen creëren behoort ook tot je taken.

Facilitair management
Het plannen en aansturen van de medewerkers die de schoonmaak verzorgen. Hieronder vallen onze mooie ‘ANNA’-cabins, tiny houses, sanitairgebouwen, de huiskamer, de Boshut, maar ook ons gehele terrein.

Wat verwachten wij?
Een medewerker van Hartje groen en Holenberg heeft een hands-on mentaliteit en ziet iedere drukke dag als een uitdaging. Je bent flexibel, communicatief vaardig, zelfstandig en je hebt gevoel voor humor. Geniet van het werken op ons prachtig gelegen terrein! Je neemt de verantwoordelijkheid om elke gast die unieke beleving te bieden. Een opleiding op HBO niveau in de hospitality sector is een must. Minimaal twee jaar ervaring met gastcontact in de recreatie is een vereiste.

Wat bieden wij?
Mee werken in een innovatief recreatiebedrijf met een unieke missie, voor meer info www.holenberg.com, www.cabin-anna.com en www.hartjegroen.com.  Wij bieden een overeenkomst voor 38 uur verspreid over de gehele week, met name tijdens daguren. Een salaris conform de CAO Recreatie.

Interesse?
Heb je interesse stuur dan een mail naar ellen@hartjegroen.com. Wil je graag meer informatie dan kun je ons bellen via het nummer 0654 780250.


Vacatures: De Boshut

Wij zijn opzoek naar nieuwe toppers!

Vind jij het ook zo leuk om met mensen te werken en dat ook nog eens in een super leuk team?

Dan is een (bij)baan in De Boshut echt wat voor jou. Wij zijn op zoek naar personeel voor de:

  • Keuken
  • Bediening
  • De afwas

 Lijkt één van deze functies je nou heel erg leuk? Stuur dan een mailtje naar aafke@hartjegroen.com.

Vergeet in dit mailtje niet te vermelden of je fulltime, parttime, in het weekend of alleen de vakanties wilt werken.

Hopelijk tot snel!


 

Topper gezocht voor binnen- en buiten vertier

Op charme camping Hartje Groen beleven onze jongste gasten heel veel plezier met ons binnen- en buitenvertier!

Natuurkamperen is op de eerste plaats lekker buiten in de natuur zijn. Ook de activiteiten van ons vertierteam richten zich hier op.

In de schoolvakanties (mei- en zomervakantie) zijn er voor de kinderen dagelijks tussen 10 en 12 uur spelletjes, speurtochten door de natuur, creatieve activiteiten en nog veel meer leuks.

Lijkt je dit leuk en ben je een aantal dagen per week in de vakantie beschikbaar stuur dan een mailtje naar: marloes@hartjegroen.com


Medewerker “Housekeeping”

Maanden april tot en met september.
Aantal uren in overleg.

Wij vinden het erg belangrijk dat het terrein goed onderhouden wordt en dat de (sanitair)ruimten en accommodaties er fris uitzien. Daarvoor zijn we op zoek naar een collega die het fijn vindt als iets blinkt en glimt!

Wat zijn o.a. de taken?

  • Het verzorgen van de accommodaties (Tiny Houses en Cabins) zodat de gasten zich welkom voelen, linnengoed klaarleggen en een welkomstmandje brengen.
  • Schoonmaken van de sanitair ruimten.
  • Het opruimen en stofzuigen van onze huiskamer ’t Hart.

Wat verwachten wij?

Een medewerker van Hartje groen heeft een hands-on mentaliteit en ziet iedere drukke dag als een uitdaging. Je bent flexibel, communicatief vaardig, zelfstandig en je hebt gevoel voor humor. Geniet van het werken op het terrein! We hechten veel belang aan het contact met de gast. Je neemt de verantwoordelijkheid om elke gast het allerbeste te geven. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Bij Hartje Groen werk je in een ontspannen omgeving waar onze gasten genieten van een heerlijke vakantie op een prachtig terrein midden in de natuur.

Interesse?

Heb je interesse stuur dan een mail waarin je wat vertelt over jezelf en je werkervaring naar alice@hartjegroen.com. Wil je graag meer informatie dan kun je ons bellen via het nummer 0486 461703.


Vacature: PizzaBakker

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen: onze kei gezellige pizza avonden met verse pizza’s uit de houtoven. Nu zijn we alleen nog op zoek naar een pizzabakker die onze gasten samen met ons blij wil maken met lekkere pizza’s.

Het gaat om de volgende data:

Dinsdag & zaterdag in de schoolvakanties (hoogseizoen)
en/of 
Zaterdag buiten de schoolvakanties van maart t/m september (laagseizoen)

Kun je alleen de dinsdagen? Prima! Kun je alleen de zaterdagen in het laagseizoen? Ook helemaal goed!

Lijkt het jou leuk om ons pizza-team te versterken?! Stuur dan een mail naar: aafke@hartjegroen.com

Dan gaan we samen bekijken of het pizza bakken iets voor jou is en welke dagen jouw voorkeur hebben.

Tot snel bij Hartje Groen!

150 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek