De charme van Hartje Groen

Hartje Groen is een groene oase van rust, ruimte en natuur. Maar er is ook heel veel te beleven! Terwijl over dag de zon staat te branden boven de zonneweide, knettert er op diverse avonden een gezellig kampvuur. Het hele kampeerseizoen kun je heerlijke broodjes bestellen voor het ontbijt. Of geniet dagelijks van een geheel verzorgd ontbijtje op het terras van De Boshut!

Super Schoon Sanitair

We hebben een groot verwarmd sanitair gebouw en verwarmde sanitair huisjes.

Huiskamer voor kampeerders: ’t Hart

Uniek op onze groene natuurcamping Hartje Groen is de huiskamer ’t Hart voor onze kampeerders. Hier kun je bij wat frisser weer heerlijk een boek uit de uitgebreide bibliotheek lezen bij de openhaard of een spelletje spelen uit de spelletjeskast.

De Boshut

In de boshut vooraan de Charme camping vind je de receptie. Hier kun je terecht met al je vragen over de camping, de prachtige omgeving en de zin van het goede bourgondische Brabantse leven!

Aanschuifavonden

Geen zin om te koken? We organiseren regelmatig een Table d’ hôtes, dit zijn gezellige aanschuifavonden naar goed Frans gebruik maar op Bourgondisch Brabantse wijze!

Heerlijke verse broodjes én ontbijtjes

Iedere morgen hebben we heerlijke, vers gebakken broodjes. Je kunt je bestelling elke dag noteren op de intekenlijst in de Boshut waarna je deze de volgende ochtend kunt afhalen.

Natuurspeelplekken en speelven

(Klein-)kinderen zijn hier de koning te rijk! Op onze groene kindercamping zijn meerdere natuurlijke speelplekken te vinden voor de jongste kampeerders.

Fietsen en wandelen

Vanaf De Boshut hebben wij diverse wandel- en fietsroutes voor u uitgezet. Bekijk ze op onze site of neem de routes mee in de boshut. Ook zijn er bij de boshut diverse fiets- en wandelkaarten te koop.

Gratis WiFi Zones

In horeca de Boshut én in de huiskamer voor kampeerders ‘’t Hart’ is GRATIS WiFi beschikbaar.

Voorzieningen voor mindervaliden

Op charme camping Hartje Groen hebben we één MIVA sanitair ruimte met douche, toilet en wasgelegenheid in het grote sanitair gebouw. Eén MIVA toilet bij huiskamer ‘t Hart en een MIVA toilet bij groepsruimte De Kiet.

Kindervertier

Heel veel plezier met ons binnen- en buitenvertier! Bij familiecamping Hartje Groen is natuurkamperen op de eerste plaats lekker buiten in de natuur zijn.

Nieuwe natuur en de vlindertuin

Charme camping Hartje Groen is in 2017 uitgebreid met 2 hectare nieuwe natuur. De camping komt hierdoor nog meer in het groen!

150 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
klik op de kaart en kies je stek

Beschikbaar & boek