De charme van Hartje Groen

Hartje Groen is een groene oase van rust, ruimte en natuur. Maar er is ook heel veel te beleven! Terwijl over dag de zon staat te branden boven de zonneweide, knettert er op diverse avonden een gezellig kampvuur. Het hele kampeerseizoen kun je heerlijke broodjes bestellen voor het ontbijt. Of geniet dagelijks van een geheel verzorgd ontbijtje op het terras van De Boshut!

Super Schoon Sanitair

We hebben een groot verwarmd sanitair gebouw en verwarmde sanitair huisjes.

Huiskamer voor kampeerders: ’t Hart

Uniek op onze groene natuurcamping Hartje Groen is de huiskamer ’t Hart voor onze kampeerders. Hier kun je bij wat frisser weer heerlijk een boek uit de uitgebreide bibliotheek lezen bij de openhaard of een spelletje spelen uit de spelletjeskast.

De Boshut

Je kunt in De Boshut elke dag genieten van heel veel lekkers in authentieke sfeer. Gewandeld of gefietst? Klos maar binnen met je zandschoenen.

Aanschuifavonden

Geen zin om te koken? We hebben diverse mogelijkheden voor onze gasten!

Heerlijke verse broodjes

Iedere morgen hebben we heerlijke, vers gebakken broodjes.

Natuurspeelplekken en speelven

(Klein-)kinderen zijn hier de koning te rijk! Op onze groene kindercamping zijn meerdere natuurlijke speelplekken te vinden voor de jongste kampeerders.

Fietsen en wandelen

Vanaf De Boshut hebben wij diverse wandel- en fietsroutes voor je uitgezet. Bekijk ze op onze site of leen de routes gratis bij De Boshut. Ook zijn er bij De Boshut fietsen te huur en diverse fiets- en wandelkaarten te koop.

Gratis WiFi Zones

In horeca de Boshut én in de huiskamer voor kampeerders ‘’t Hart’ is GRATIS WiFi beschikbaar.

Voorzieningen voor mindervaliden

Op charme camping Hartje Groen hebben we één MIVA sanitair ruimte met douche, toilet en wasgelegenheid in het grote sanitair gebouw. Eén MIVA toilet bij huiskamer ‘t Hart en een MIVA toilet bij groepsruimte De Kiet.

Kindervertier

Heel veel plezier met ons binnen- en buitenvertier! Bij familiecamping Hartje Groen is natuurkamperen op de eerste plaats lekker buiten in de natuur zijn.

90 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek