Tijdens je verblijf

Op Hartje Groen is er altijd wel wat te doen! Hieronder vind je meer informatie over leuke activiteiten. Bekijk onze agenda om te zien wat we organiseren tijdens jouw verblijf.

Mediteren

In ANNA meet brandt de houtkachel. Zitkussens en plaids liggen klaar. Breng je hoofd tot rust tijdens twee verschillende meditaties onder begeleiding van een ervaren docente.

Yoga

Start je dag goed met yoga. Breng je lichaam en geest en geest en bewustzijn met elkaar in balans.

Vleermuizenexcursie 

Zodra de schemering valt worden de vleermuizen in het bos actief. Tijdens deze excursie ga je op zoek naar deze bijzondere nachtdieren.

Vlindermassage en meditatie 

Geniet van een rustgevende vlindermassage in ANNA Meet op de vlinderidylle. De massages worden zowel individueel als aan duo’s gegeven.

Bosbaden – mindful wandelen

Dompel je onder in de natuur. Letterlijk. Ruisende bladeren, een druppel op je wang. Tijdens deze mindful ochtendwandeling start je jouw dag heerlijk ontspannen.

Mountainbiken onder begeleiding van een gids

Zoek het avontuur op met een mountainbike over de leukste trails van de Maashorst en omstreken onder begeleiding van een mountainbike gids.

Wandeltocht met gids

Ontdek te voet de Maashorst onder begeleiding van een IVN gids. Een flinke wandeling door de Maashorst naar het begrazingsgebied waar de taurossen en exmoorpony’s lopen en de Schaijkse bossen en heide.

Gezinswandeltocht met gids

Geniet van de natuur samen met je gezin en ontdek de Maashorst te voet onder begeleiding van een IVN gids. Deze tocht is leuk voor kinderen vanaf ongeveer 5 jaar.

Fietstocht met gids

Ontdek per fiets de cultuurhistorische schatten en de mooie natuur van de Maashorst onder begeleiding van een IVN gids.

Wisentensafari met een ranger

Ga met een ranger op pad de natuur in, op zoek naar de wisent. Leer tijdens deze safari alles over het grootste landzoogdier van Europa en zijn leefgebied in de Maashorst.

Met de huifkar door de Maashorst

Een mooie tocht door de Maashorst met bezoek aan Wisenten (als ze zich laten zien!), Taurussen en Exmoor pony’s.

Geocachen in de omgeving van Hartje Groen

Geocachers halen hun hartje op in de omgeving van Hartje Groen! Van uitdagende mysteries tot de leukste multi’s voor de kleintjes.

90 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek