Onze passie

Passie & Adriaan. Wie kent ze niet? Alles is voor Passie! Dáár werken we bij Hartje Groen mee: PASSIE! Het is écht geweldig om jullie te verwelkomen op deze prachtige plek in de Maashorst. Een groene oase van rust. Waar je kunt genieten van het Bourgondische Brabantse land waar het leven goed is!  We werken in een hecht team van locals die je met open armen en een gemoedelijke zachte ‘g’ ontvangen. We serveren pure (h)eerlijke gerechten, zoveel mogelijk uit de streek. Natuurlijk houden we van groen en dus werken we naar steeds groener ondernemen. En last but zeker not least zijn we trots op onze sociale partijen: Carrousel Groen, Goed Zooo en Droom. Partners met kanjers met een afstand tot de arbeidsmarkt die óók met hun passie Hartje Groen zo mooi maken!

 

De Passie van Jozef

Jozef is al jaren dé man die er voor zorgt dat alles er spik en span uit ziet op het terrein én in de accommodaties van Hartje Groen.

De Passie van Lesly

Sinds 1 april 2020 werkt Lesly in De Boshut midden in de natuur op een prachtige plek. ‘Mensen komen hier om te ontsnappen aan de massa en tot rust te komen. Ik zoek zelf ook gelijke plekken op dus voel me altijd heel erg in lijn met onze gasten.

Onze sociale partners met passie!

Hartje Groen werkt samen met Carrousel Groen, Goed Zooo en Droom Beuningen, lokale initiatieven voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De Passie van Marloes

Marloes heeft De Boshut vanaf de grond mee opgebouwd. Ze geeft sinds 2017 leiding aan het horeca-team. Marloes stelt met haar team de wisselende kaart samen met (h)eerlijke gerechten bereid met pure producten uit de streek.

De passie van Joep

Hier kunnen zij hun liefde voor het buitenleven, kamperen in de natuur en gasten ontvangen in een prachtige omgeving verenigen. ‘Het is geweldig om mensen te ontvangen die, net als wij, graag op avontuur gaan naar de mooiste plekjes. Terug naar de natuur.’

Van Holenberg naar Hartje Groen

Camping De Holenberg in Schaijk speelt niet langer verstoppertje. Ze transformeert in een fraaie entree naar de Maashorst. Langs de Udensedreef in Schaijk wordt hard gewerkt. De verouderde en oubollige camping de Holenberg ondergaat een rigoureuze gedaanteverandering.

Hoe het ooit begon

Luister naar herinneringen van gidsenleidster mw Ria Grul uit de tijd van de gidsen op De Holenberg, met foto’s uit die jaren.

90 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek