Toverland

Stap binnen in een betoverende wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties. Slechts 3 kwartier rijden vanaf Hartje Groen! Laat je meenemen in de magie en geniet samen van een onbezorgd dagje uit.

Reusachtige achtbanen, vrolijke familieattracties en klimtoestellen wisselen elkaar af in sfeervolle werelden, zowel indoor als outdoor. Ga op avontuur in de mysterieuze wildwaterbaan Djengu River, waag een ritje per motor in lanceerachtbaan Booster Bike en ontdek jouw eigen magische krachten in het Toverhuis. Even afkoelen? Stap dan in de boomstamwildwaterbaan Backstroke, waar jouw ritje eindigt met een splash vanaf 15 meter hoogte. Het hoogtepunt van een dag in Toverland is natuurlijk Troy: de hoogste, snelste én langste houten achtbaan van de Benelux!

Met meer dan 30 attracties en shows voor zowel jong als oud, beleeft iedereen in Toverland gegarandeerd een magisch mooie dag. Een dagje Toverland is met zowel indoor als outdoor themagebieden bovendien weersonafhankelijk.

Op 7 juli 2018 opent een gloednieuw entreegebied én een mysterieus themagebied. Daardoor wordt Toverland maar liefst anderhalf keer zo groot.

Naar de website

90 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek