Hartje Winter

Ervaar de magie van winterkamperen

De ultieme winterse beleving, een ervaring om nooit te vergeten. Ook komend najaar en winter ben je op Hartje Groen van harte welkom voor de kampeerervaring van je leven. Ontsnappen aan de alledaagse hectiek, even helemaal terug naar de basis. Naar écht samen zijn. Verbonden zijn met elkaar én de natuur. Maak een stevige wandeling door de prachtige omgeving, droom weg in je favoriete boek bij de openhaard in onze knusse, warme huiskamer, stook een vuurtje bij je tent of caravan (dat mag van oktober tot en met maart) en bereid jouw maaltijd buiten in een Dutch Oven.

Tijd om naar bed te gaan? Vergeet je kruik niet te vullen voordat je voldaan terug wandelt naar je plekje voor de nacht. Muts op, wollen sokken aan. Want koud, dat wordt het! Maar wie lekker tegen elkaar aankruipt en de volgende ochtend wakker wordt onder een warme deken (of twee) in een winters bos, die gaat het zeker beamen: slapen was nog nooit zo fijn! Back to basic, maar met genoeg comfort om optimaal te genieten. Nieuwsgierig? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, helemaal onderaan deze pagina, dan ben je als eerste op de hoogte wanneer het boeken voor de winterperiode start. Kies dan jouw plekje tussen de bomen en de dieren en ervaar de magie van winterkamperen zelf!

Overnachten

Slapen tijdens Hartje Winter doe je op jouw manier. Wordt het een knusse Tiny House of neem je toch liever je eigen kampeermiddel mee. We hebben fijne plekjes aan het water op de Wijst, Aan de Dreef en op de Bremweide.

Activiteiten

Op Hartje Groen is altijd wat te doen. Ook in de herfst en winter.

Eten

Uiteraard zorgen wij ervoor dat je niks te kort komt tijdens Hartje Winter. Lekker eten is een belangrijk onderdeel van onze winterse beleving. Of je nu zelf achter de potten en pannen wilt gaan staan of het jezelf liever wat makkelijker maakt. Wij hebben alle ‘ingrediënten’ in huis voor een heerlijke maaltijd.

 

     

 

Ook herfstkamperen was fantastisch

Voor de derde keer dit jaar op Hartje Groen. Voor de eerste keer herfstkamperen en het was top! De woonkamer en de boshut maken de koudere uurtjes ook erg aangenaam. Super dat je een vuurtje mocht maken bij de Camper, super sfeer.

Manon 26-10-2022 – lees meer ervaringen op Zoover 

90 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek