Docus de Das is onze buurman!

Het ‘Docus de Das Avonturenpad’ start direct tegenover De Boshut. De (klein)kinderen kunnen hier naar hartenlust klimmen, voelen en ontdekken. Bovendien staan er bij De Boshut speciaal ontwikkelde natuur ‘ontdek-karren’ klaar met spelletjes en materialen waarmee je nog meer kunt ontdekken in het speelbos van Docus.

Ga op avontuur met Docus de Das

Docus de Das heeft hulp nodig. Er is namelijk iets raars met het bos aan de hand. Sinds de bosheks haar pan verandersoep in het meertje van het bos heeft laten vallen, heeft Docus zijn vriendjes niet meer gezien. Alle dieren denken sindsdien een ander dier te zijn. Docus durft het bos niet in, dadelijk verandert hij zelf ook nog. De heks heeft verteld dat het bos alleen bevrijd kan worden door het water uit het meertje over de wortels van de oude toverboom aan het einde van het pad te gooien. Alleen kinderen kunnen zonder gevaar het bos in en het water aanraken. Kom jij een handje helpen om het bos en de dieren te bevrijden? Een mooi, leuk, gezellig en sportief avontuur!

 

Nog meer speelplezier met Docus!

Bij onze Boshut zijn ontdektassen en -karren te huur. Ze zitten boordevol spelletjes en onderzoeksopdrachten voor nóg meer natuurplezier op het Docus de Das avonturenpad. De kleine huurbijdrage komt ten goede aan het Natuurfonds Maashorst.

 

Meer info over Docus de Das

90 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek