Baby- en Peuterweken

Speciale kampeervakanties voor jonge gezinnen

Bij Hartje Groen beleven gezinnen een heerlijke vakantie in de uitgestrekte natuur van de Maashorst. Speciaal voor jonge gezinnen organiseren we komend seizoen baby- en peuterweken. Voordelig kamperen in het rustige voor- en naseizoen in gezelschap met andere jonge gezinnen mét speciale aandacht en activiteiten voor de kleinste gasten.

Alice vertelt enthousiast over de plannen: ‘Toen onze drie kinderen nog heel klein waren bezochten we zelf graag natuurcampings waar extra aandacht is voor de allerkleinsten. Dan is het leuk om andere jonge gezinnen te treffen in de laagseizoenweken. Het is dan op de meeste campings wat rustiger dan in het hoogseizoen, wel leuk als je peuter toch speelkamaraatjes ontmoet.’

Peuteractiviteiten

Met speciale activiteiten gericht op jonge kinderen wil Hartje Groen dat samen spelen op de camping stimuleren. ‘Joep en ik hebben beiden 18 jaar in het basisonderwijs gewerkt, Joep ook vele jaren met kleuters, een mooi programma samenstellen voor jonge kinderen dat ligt ons wel’, lacht Alice.

Hartje Groen heeft een leuk programma in petto waarin natuurbeleving en spelenderwijs ontdekken voor de jongste campinggastjes centraal staat. Bijvoorbeeld: muziek op schoot, peuter yoga, avonturen speurtocht door het bos, peuter gymspelletjes, verhaaltje voor het slapen gaan.

Ook aan speciale kinderfaciliteiten is gedacht. ‘Met je kleintje kamperen is toch weer een nieuw avontuur’ zegt Alice. ‘Het is fijn als de kampeervakantie voor het hele gezin ontspannend is’. Hartje Groen heeft speciale baby- en peuterfaciliteiten voor een zorgeloze vakantie met de allerkleinsten.

Mooie natuurcamping, met ontzettend bevlogen eigenaren. Leuke activiteiten voor de kinderen om ze te stimuleren met natuur bezig te zijn.

– Judith 15-08-2020 – LEES MEER ERVARINGEN OP ZOOVER

Baby- en peuterfaciliteiten

Zorgeloos genieten

Onze horeca De Boshut heeft speciale gerechtjes op de kaart voor de jonge fijnproevers. Wat dacht je van een dierenboterham, Docus de Das Smikkeltas en fruitige Nice Ice ijsjes puur en zonder toevoegingen. Tijdens de baby- en peuterweken organiseren we ook speciale eetavonden waar je met je jonge gezin kunt aanschuiven. Terwijl mama en papa genieten van gezellig uit eten, vermaken wij de peuters met een spelletje en een verhaaltje in de nabijheid op het bosterras.

De baby- & peuterweken zijn van 28 juni t/m 9 juli & 6 t/m 17 september 2021

Bekijk beschikbaarheid en boek

Ruime plaatsen, gastvrij welkom, sanitair is netjes, ideaal met jonge kinderen, fijne zwemvijver, veel bos/natuur in de omgeving, ‘restaurantje’ met heerlijk eten, fijne sfeer.

Esther 18-08-2020 – lees meer ervaringen op Zoover

Planning 2021

peuterweken
150 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek