De Kiet huisjes

Er zijn vier 4 -persoons verwarmde slaaphuisjes met elk een 2-persoons boxspringbed en een stapelbed. En er zijn twee 6 – persoons verwarmde slaaphuisjes met elk een 2-persoons boxspringbed en twee stapelbedden. Op elke veranda staat een klein bankje en bij elk slaaphuisje staat een eigen picknicktafel.

Hostelformule & groot vakantiehuis 

De huiskamer, keuken- en sanitairfaciliteiten gebruik je gezamenlijk met de andere gasten op het Kiet-terreintje. Een gezellige ongedwongen hostel formule waarbij je op informele wijze ook andere kampeerders kunt ontmoeten.

De Kiet heeft een gezellige eigentijdse huiselijke inrichting, een eigen sanitair huisje, keukenvoorziening met servies, een groot fornuis en een grote koelkast.

Rustzoekers en natuurliefhebbers opgelet! Buiten de schoolvakanties is het ook mogelijk om De Kiet als groot vakantiehuis te reserveren met een privégezelschap van 3 gezinnen (maximaal 12 personen, waarvan maximaal 6 volwassenen) . Boek je De Kiet als groot vakantiehuis, dan vragen we je om de rust van andere campinggasten te respecteren en geluidsoverlast tot het minimum te beperken. Een kampvuurtje buiten? Hartstikke gezellig! Maar borrelen doen we binnen. 

Inventaris

 • Je slaapt in sfeervolle houten lodges (kies een 4 persoons of een 6 persoons).
 • Er zijn kussens, dekbedden (per huisje: 1x 2-persoons voor op het boxspringbed en 2x of 4x 1-persoons) en matrassen met een beschermhoes. Zelf meenemen: hoeslaken, dekbedovertrek en kussensloop.
 • Linnengoed is ook bij ons te huur, kijk voor de prijzen bij onze veelgestelde vragen.
 • Gezellige gezamenlijke huiskamer met zithoek en kachel in sfeervolle blokhut.
 • Praktische keuken met groot fornuis, koelkast
 • Waterkoker, thermoskannen en koffiezetapparaat
 • Servies, bestek, pannen en kookgerei
 • Magnetron
 • Peper en zout
 • Eigen sanitairhuisje (tevens MIVA toilet) inclusief toiletpapier en dagelijkse schoonmaak
 • Groot terras met picknick banken
 • Speelveldje
 • Kampvuurplaats met hout
 • Unieke ligging aan het water en direct aan de bosrand

 

Kijk even buiten rond bij De Kiet! Kijk even binnen rond ín De Kiet!

Bekijk onze losse tiny houses

 

De Charme van Hartje Groen

Een greep uit de voorzieningen op onze natuurcamping:  

Super Schoon Sanitair

We hebben een groot verwarmd sanitair gebouw centraal gelegen. Verder hebben we meerdere verwarmde sanitairhuisjes op de Bremweide. Beide met gescheiden wasgelegenheden voor dames en heren.

De Boshut

Je kunt in De Boshut elke dag genieten van heel veel lekkers in authentieke sfeer. Gewandeld of gefietst? Klos maar binnen met je zandschoenen. Wij zorgen voor een heerlijk ontbijtje, lekkere lunch of een royale borrelplank met streekproducten.

Natuurspeelplekken en speelven

(Klein-)kinderen zijn hier de koning te rijk! Op onze groene kindercamping zijn meerdere natuurlijke speelplekken te vinden voor de jongste kampeerders. Zowel op de natuurcamping als in het kampeerbos.

Fietsen en wandelen

Vanaf De Boshut hebben wij diverse wandel- en fietsroutes voor u uitgezet. Bekijk ze op onze site of neem de routes mee in De Boshut. Ook zijn er bij De Boshut diverse fiets- en wandelkaarten te koop.
 

Voorzieningen voor mindervaliden

Op charme camping Hartje Groen hebben we één MIVA sanitair ruimte met douche, toilet en wasgelegenheid in het grote sanitair gebouw. Eén MIVA toilet bij huiskamer ‘t Hart en een MIVA toilet bij groepsruimte De Kiet.

Voor nog meer charme, zoals vers ontbijt, gratis wifi en meer, kijk op onze voorzieningenpagina. En kijk eens bij Veelgestelde Vragen voor nog meer informatie. Hostel De Kiet boekenTarieven

90 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek