Voor natuurkamperen en camperaars

Camperplaatsen Charme Camping Hartje GroenOp natuurcamping Hartje Groen zijn uiteenlopende mogelijkheden voor natuurkamperen en goede voorzieningen voor de camperaars. Er zijn speciale camperplekken op de charme camping zelf tegen het normale tarief en camperplekken op de bosparkeerplaats tegen een gereduceerd tarief. Bij de uitgang van de camping is een speciale loosplaats voor campers en de mogelijkheid om schoon water te tanken.

Verharde camperplekken bij het ven

De camperplekken zijn gesitueerd bij het ven met een verharde- maar met gras begroeide groene ondergrond. Heel gemakkelijk bereikbaar en berijdbaar. De in- en uitrijlaan ontsluit zich op deze camperplaats.

Campers kunnen ook op de andere kampeerplaatsen staan. Dit als het in- en uitrijden tot een minimum beperkt wordt. We willen zo min mogelijk verkeer over de camping.

Kijk even rond op het camperveldje!

Vóór de poort

Camperplekken mét elektra op de Bosparkeerplaats voor een gereduceerd tarief. Het meest geschikt voor één nachtje.

De Charme van Hartje Groen

Een greep uit de voorzieningen op onze natuurcamping:

 

Super Schoon Sanitair

We hebben een groot verwarmd sanitair gebouw centraal gelegen. Verder hebben we meerdere vervarmde santairhuisjes op de Bremwiede. Beide met gescheiden wasgelegenheden voor dames en heren.

Huiskamer voor kampeerders: ’t Hart

Uniek op onze groene natuurcamping Hartje Groen is de huiskamer voor kampeerders ‘’t Hart’. Hier kun je bij wat frisser weer heerlijk een boek uit de uitgebreide bibliotheek lezen bij de openhaard of een spelletje spelen uit de spelletjeskast. Er is een lange leestafel en gezellige zithoek. Er staan lekkere luie fauteuils. Je voelt je er meteen thuis! Zet gerust zelf een kop koffie of neem een eigen flesje wijn mee. Ondertussen spelen de kinderen naar hartenlust in de nabijgelegen speelruimte ‘De Binnenpret’.

Boshut

In de boshut vooraan de Charme camping vind je de receptie. Hier kun je terecht met al je vragen over de camping, de prachtige omgeving en de zin van het goede bourgondische Brabantse leven!

Natuurspeelplekken en speelven

(Klein-)kinderen zijn hier de koning te rijk! Op onze groene kindercamping zijn meerdere natuurlijke speelplekken te vinden voor de jongste kampeerders. Zowel op de natuurcamping als in het kampeerbos.

Fietsen en wandelen

Vanaf De Boshut hebben wij diverse wandel- en fietsroutes voor u uitgezet. Bekijk ze op onze site of neem de routes mee in de boshut. Ook zijn er bij de boshut diverse fiets- en wandelkaarten te koop.

 

 
Voor nog meer charme, zoals vers ontbijt, gratis wifi en meer. kijk op onze voorzieningenpagina.
 
Kampeerplaats boeken

Tarieven

150 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
klik op de kaart en kies je stek

Beschikbaar & boek