Voor natuurkamperen en camperaars

Camperplaatsen Charme Camping Hartje GroenOp natuurcamping Hartje Groen zijn uiteenlopende mogelijkheden voor natuurkamperen en goede voorzieningen voor de camperaars. Er zijn speciale camperplekken op de charme camping zelf tegen het normale tarief en camperplekken op de bosparkeerplaats tegen een gereduceerd tarief. Bij de uitgang van de camping is een speciale loosplaats voor campers en de mogelijkheid om schoon water te tanken.

Verharde camperplekken bij het ven

De camperplekken zijn gesitueerd bij het ven met een verharde- maar met gras begroeide groene ondergrond. Heel gemakkelijk bereikbaar en berijdbaar. De in- en uitrijlaan ontsluit zich op deze camperplaats.

Campers kunnen ook op de andere kampeerplaatsen staan. Dit als het in- en uitrijden tot een minimum beperkt wordt. We willen zo min mogelijk verkeer over de camping.

Vóór de poort

Camperplekken mét elektra op de Bosparkeerplaats voor een gereduceerd tarief. Het meest geschikt voor één nachtje.

De Charme van Hartje Groen

Huiskamer voor kampeerders: ’t Hart

Uniek op onze groene natuurcamping Hartje Groen is de huiskamer voor kampeerders ‘’t Hart’. Hier kun je bij wat frisser weer heerlijk een boek uit de uitgebreide bibliotheek lezen bij de openhaard of een spelletje spelen uit de spelletjeskast. Er is een lange leestafel en gezellige zithoek. Er staan lekkere luie fauteuils. Je voelt je er meteen thuis! Zet gerust zelf een kop koffie of neem een eigen flesje wijn mee. Ondertussen spelen de kinderen naar hartenlust in de nabijgelegen speelruimte ‘De Binnenpret’.

Ontbijten, Lunchen & Borrelen

De Boshut; ontbijt – lunch – borrel
In de Boshut van Hartje Groen kun je elke dag genieten van heel veel lekkers in authentieke sfeer. Gewandeld of gefietst? Klos maar binnen met je zandschoenen. Marloes en haar team zorgen voor een heerlijk ontbijtje, lekkere lunch of een royale borrelplank met streekproducten. Robuuste koffies met kei lekker gebak. Pure thee, tientallen frisse biertjes en mooie wijnen. Joepie lekker soepie of als je worst lust: worstenbrood. Super fruitige ijsjes. Jummie jummie! Bij mooi weer in de zon op het bosterras. Bibberfris? Kruip lekker rond het haardvuur, je bent van harte welkom!

Voor- en naseizoen altijd comfortabel

In het voor- en naseizoen is het heerlijk vertoeven op natuurcamping ‘Hartje Groen’.  Uniek op onze groene natuurcamping Hartje Groen is de huiskamer voor kampeerders ’t Hart. Hier kun je bij wat frisser weer heerlijk een boek uit de uitgebreide bibliotheek lezen bij de openhaard of een spelletje spelen uit de spelletjeskast. Er is een lange leestafel en gezellige zithoek. Er staan lekkere luie fauteuils. Je voelt je er meteen thuis! Zet gerust zelf een kop koffie of neem een eigen flesje wijn mee. Ondertussen spelen de (klein)kinderen naar hartenlust in de nabijgelegen speelruimte ‘De Binnenpret’.

Hoogseizoen

Hartje Groen is een groene oase van rust, ruimte en natuur. Maar er is ook heel veel te beleven! Terwijl overdag de zon staat te branden boven de zonneweide, knettert er op diverse avonden een gezellig kampvuur. ’s Morgens kun je heerlijke broodjes bestellen voor het ontbijt. Of geniet dagelijks van een geheel verzorgd ontbijtje op het terras van de Boshut!

Aanschuifavonden

Geen zin om te koken? In het hoogseizoen organiseren we regelmatig een Table d’ hotes, dit zijn gezellige aanschuifavonden naar goed Frans gebruik maar op Bourgondische Brabantse wijze!

Kampeerplaats boeken

Tarieven

150 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
klik op de kaart en kies je stek

Beschikbaar & boek