Kies maar! Ruime plekken op de weide, óf met veel privacy boskamperen.

Caravan- en Tentplaatsen Charme Camping Hartje GroenOp familiecamping Hartje Groen zijn twee verschillende kampeervelden: ‘Aan de Dreef’, wat viervoetervrij is en ‘De Bremweide’ met een aantal plekken die uitzicht bieden over het water. Tenslotte is er een boscamping ‘Het Holenbergbos’ voor het échte boskamperen met veel privacy.

Charme camping Hartje Groen ligt midden in de Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant met uitstekende wandel- en fietsmogelijkheden. Ideaal voor de natuurkampeerder. Natuurlijk  beleef en ontdek je de natuur ook in het Holenbergbos zelf. Er nestelen vele soorten vogels en eekhoorns klimmen er van tak naar tak!

Gezinsveld Aan de Dreef

De Dreef is een open kampeerveld met ruime Charme kampeerplaatsen en ook XXL plaatsen. Dit gezinsveld is zeer geschikt voor (jonge) gezinnen en rustzoekers. Kamperen met een groep met meer dan 3 kampeerplaatsen bij elkaar kunnen op de Bremweide terecht. Aan de Dreef is een weide zonder viervoeters. Op het veld zijn enkele speeltoestellen aanwezig. Je bent zo bij het grote sanitair gebouw, huiskamer ’t Hart en dag-horeca De Boshut.

Op de Bremweide

De Bremweide is een uitgestrekt natuurkampeerveld met grote zonnige en schaduwrijke Charme kampeerplaatsen. Er zijn ook XXL plaatsen  en kampeerplaatsen met uitzicht over het water. Op het veld zijn enkele speeltoestellen aanwezig en maar liefst vier nieuwe kleine sanitair huisjes zodat je nooit ver hoeft te lopen. In de verschillende zones op de weide kun je gezinskamperen en eventueel ook met een groep bij elkaar staan. We vragen, voor de rust op de camping, stilte of een fluistertoon na 22.00 uur. Party-tenten en een geluidsinstallatie past niet in onze sfeer.

Op de Bremweide staat ook een gemeubileerde kas die je kunt huren als ‘voortent’. Zo heb je altijd een droge, eigen plek om heerlijk in te verblijven. De kas kijkt uit op het ven en heeft een mooie speelplek naast zich. Er groeien heerlijke kruiden die je kunt gebruiken in je eigen gerechten.

Kijk even rond midden op de Bremweide!

Kijk even rond achter op de Bremweide!

’t Holenbergbos

Het echte boskamperen in unieke ‘boskamers’. Zo noemen wij deze charmekampeerplaatsen omdat je je eigen plekje in de natuur hebt met veel privacy.

Kijk even rond in ’t Holenbergbos!

De Charme van Hartje Groen

Een greep uit de voorzieningen op onze natuurcamping:

Huiskamer voor kampeerders: ’t Hart

Uniek op onze groene natuurcamping Hartje Groen is de huiskamer voor kampeerders ‘’t Hart’. Hier kun je bij wat frisser weer heerlijk een boek uit de uitgebreide bibliotheek lezen bij de openhaard of een spelletje spelen uit de spelletjeskast. Er is een lange leestafel en gezellige zithoek. Er staan lekkere luie fauteuils. Je voelt je er meteen thuis! Zet gerust zelf een kop koffie of neem een eigen flesje wijn mee. Ondertussen spelen de kinderen naar hartenlust in de nabijgelegen speelruimte ‘De Binnenpret’.

Ontbijten, Lunchen & Borrelen

De Boshut; ontbijt – lunch – borrel
In de Boshut van Hartje Groen kun je elke dag genieten van heel veel lekkers in authentieke sfeer. Gewandeld of gefietst? Klos maar binnen met je zandschoenen. Marloes en haar team zorgen voor een heerlijk ontbijtje, lekkere lunch of een royale borrelplank met streekproducten. Robuuste koffies met kei lekker gebak. Pure thee, tientallen frisse biertjes en mooie wijnen. Joepie lekker soepie of als je worst lust: worstenbrood. Super fruitige ijsjes. Jummie jummie! Bij mooi weer in de zon op het bosterras. Bibberfris? Kruip lekker rond het haardvuur, je bent van harte welkom!

Voor- en naseizoen altijd comfortabel

In het voor- en naseizoen is het heerlijk vertoeven op natuurcamping ‘Hartje Groen’.  Uniek op onze groene natuurcamping Hartje Groen is de huiskamer voor kampeerders ’t Hart. Hier kun je bij wat frisser weer heerlijk een boek uit de uitgebreide bibliotheek lezen bij de openhaard of een spelletje spelen uit de spelletjeskast. Er is een lange leestafel en gezellige zithoek. Er staan lekkere luie fauteuils. Je voelt je er meteen thuis! Zet gerust zelf een kop koffie of neem een eigen flesje wijn mee. Ondertussen spelen de (klein)kinderen naar hartenlust in de nabijgelegen speelruimte ‘De Binnenpret’.

Hoogseizoen

Hartje Groen is een groene oase van rust, ruimte en natuur. Maar er is ook heel veel te beleven! Terwijl overdag de zon staat te branden boven de zonneweide, knettert er op diverse avonden een gezellig kampvuur. In het hoogseizoen kun je heerlijke broodjes bestellen voor het ontbijt. Of geniet dagelijks van een geheel verzorgd ontbijtje op het terras van de Boshut!

Aanschuifavonden

Geen zin om te koken? In het hoogseizoen organiseren regelmatig een Table d’ hotes, dit zijn gezellige aanschuifavonden naar goed Frans gebruik maar op Bourgondische Brabantse wijze!

Kampeerplaats boeken

Tarieven

150 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
klik op de kaart en kies je stek

Beschikbaar & boek