Ruime plekken op een van de knusse weides of aan het water?

Caravan- en Tentplaatsen Charme Camping Hartje GroenOp Hartje Groen zijn meerdere verschillende kampeervelden met ieder een eigen karakter. Caravan, camper of tent, alle soorten kampeermiddelen mogen overal staan. 

Kampeerplaats boeken

Charme camping Hartje Groen ligt midden in de Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant met uitstekende wandel- en fietsmogelijkheden. Ideaal voor de natuurkampeerder. Natuurlijk  beleef en ontdek je de natuur ook op de charme camping zelf. Er nestelen vele soorten vogels en eekhoorns klimmen er van tak naar tak!

Gezinsveld Aan de Dreef

De Dreef is een open kampeerveld met ruime Charme kampeerplaatsen. Dit gezinsveld is zeer geschikt voor (jonge) gezinnen en rustzoekers. Aan de Dreef is een weide zonder viervoeters. Op het veld zijn enkele speeltoestellen aanwezig. Je bent zo bij het grote sanitair gebouw, huiskamer ’t Hart en dag-horeca De Boshut.

He-le-maal top!
Hier wordt een mens gelukkig van; alles is tot in de puntjes geregeld. En daar komt dan nog een heerlijke sfeer bovenop. Het personeel, de voorzieningen, de informatie; overal is over nagedacht en met zorg uitgevoerd.

Sander 07-09-2022 – lees meer ervaringen op Zoover 

Tentenveld Aan de Drift

Op ons speciale langgerekte veldje voor tenten ‘Aan de Drift’ sta je prachtig midden in de natuur. Vijf ruime kampeerplekken omringd door bomen en struikgewas, maar met de ligging op het zuiden prikt hier ook het zonnetje door. De ondergrond is een mix van bosgrond en gras.

 

De Wijst

De Wijst heeft vijf kampeerplaatsen. Deze kijken alle vijf uit over het water. De ondergrond onder het gras is redelijk hard. Voor tentkampeerders op deze plek zijn stevige haringen aan te bevelen.

kijk even rond op De Wijst

Kiet-Kampeerplaatsen

Aan de waterkant bij de Kiet liggen vier kampeerplaatsen. Mocht de zon schijnen dan sta je op deze plekken heerlijk in de zon van ’s morgens tot ’s avonds, mét uitzicht over het water.

Kampeerplaats met Kas

Op de Bremweide staat een gemeubileerde kas die je kunt huren als ‘voortent’. Zo heb je altijd een droge, eigen plek om heerlijk in te verblijven. De kas kijkt uit op het ven en heeft een mooie speelplek naast zich. Er is voor de kou ook een houtkacheltje aanwezig.

De Bremweide

De Bremweide is een uitgestrekt natuurkampeerveld met grote zonnige en schaduwrijke Charme kampeerplaatsen. Er zijn ook Charme kampeerplaatsen met uitzicht over het water. Op het veld zijn enkele speeltoestellen aanwezig en maar liefst vier kleine sanitair huisjes zodat je nooit ver hoeft te lopen.

Kijk even rond midden op de Bremweide!

Kijk even rond achter op de Bremweide!

’t Holenbergbos home of cabin ANNA  

In het Holenbergbos kun je logeren in de unieke cabin ANNA. De zandduinen en de begroeiing zijn teruggebracht in de oorspronkelijke staat zoals het in het Oergebied De Maashorst vroeger is geweest. Het is niet meer mogelijk om hier te kamperen. Gelukkig is er ruime keuze op de vele andere kampeervelden.

De Charme van Hartje Groen

Een greep uit de voorzieningen op onze natuurcamping:  

Super Schoon Sanitair

We hebben een groot verwarmd sanitair gebouw centraal gelegen. Verder hebben we meerdere verwarmde sanitairhuisjes op de Bremweide. Beide met gescheiden wasgelegenheden voor dames en heren.

Huiskamer voor kampeerders: ’t Hart

Uniek op onze groene natuurcamping Hartje Groen is de huiskamer voor kampeerders ‘’t Hart’. Hier kun je bij wat frisser weer heerlijk een boek uit de uitgebreide bibliotheek lezen bij de openhaard of een spelletje spelen uit de spelletjeskast. Er is een lange leestafel en gezellige zithoek. Er staan lekkere luie fauteuils. Je voelt je er meteen thuis! Zet gerust zelf een kop koffie of neem een eigen flesje wijn mee. Ondertussen spelen de kinderen naar hartenlust in de nabijgelegen speelruimte ‘De Binnenpret’.

De Boshut

Je kunt in De Boshut elke dag genieten van heel veel lekkers in authentieke sfeer. Gewandeld of gefietst? Klos maar binnen met je zandschoenen. Wij zorgen voor een heerlijk ontbijtje, lekkere lunch of een royale borrelplank met streekproducten.

Natuurspeelplekken en speelven

(Klein-)kinderen zijn hier de koning te rijk! Op onze groene kindercamping zijn meerdere natuurlijke speelplekken te vinden voor de jongste kampeerders. Zowel op de natuurcamping als in het kampeerbos.

Fietsen en wandelen

Vanaf De Boshut hebben wij diverse wandel- en fietsroutes voor u uitgezet. Bekijk ze op onze site of neem de routes mee in De Boshut. Ook zijn er bij De Boshut diverse fiets- en wandelkaarten te koop.
 
Voor nog meer charme, zoals vers ontbijt, gratis wifi en meer, kijk op onze voorzieningenpagina. En kijk eens bij Veelgestelde Vragen voor nog meer informatie. Kampeerplaats boeken Tarieven

90 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek