Ruime plekken op een van de weides, kamperen op het tentenveld of boskamperen?

Caravan- en Tentplaatsen Charme Camping Hartje GroenOp familiecamping Hartje Groen zijn meerdere verschillende kampeervelden met ieder een eigen karakter. Caravan, camper of tent, alle soorten kampeermiddelen mogen overal staan. Behalve op het tentenveld de Horst, dat is een plek speciaal voor tenten. 

Charme camping Hartje Groen ligt midden in de Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant met uitstekende wandel- en fietsmogelijkheden. Ideaal voor de natuurkampeerder. Natuurlijk  beleef en ontdek je de natuur ook in het Holenbergbos zelf. Er nestelen vele soorten vogels en eekhoorns klimmen er van tak naar tak!

Gezinsveld Aan de Dreef

De Dreef is een open kampeerveld met ruime Charme kampeerplaatsen en ook XXL plaatsen. Dit gezinsveld is zeer geschikt voor (jonge) gezinnen en rustzoekers. Kamperen met een groep met meer dan 3 kampeerplaatsen bij elkaar kunnen op de Bremweide terecht. Aan de Dreef is een weide zonder viervoeters. Op het veld zijn enkele speeltoestellen aanwezig. Je bent zo bij het grote sanitair gebouw, huiskamer ’t Hart en dag-horeca De Boshut.

Aan de Drift

Deze kampeerplaatsen liggen in een redelijk schaduwrijke zone waar je zeker ook de zon kan opzoeken. Het speeltuintje Aan de Dreef is dichtbij. Huiskamer ’t Hart en het sanitair gebouw liggen op korte loopafstand.

De Wijst

De wijst heeft vier kampeerplaatsen. Deze kijken alle vier uit over het water. De ondergrond onder het gras is redelijk hard. Voor tentkampeerders op deze plek zijn stevige haringen aan te bevelen.
kijk even rond op De Wijst

De Horst

De Horst is een kampeerzone voor alleen tentkampeerders, vooruit een vouwwagen mag ook! De Horst is een mooie grote open plek met zon en schaduw gelegen in het bos van onze camping.

Kiet-Kampeerplaatsen

Aan de waterkant bij de groepsaccommodatie de Kiet liggen vier ruime kampeerplaatsen. Mocht de zon schijnen dan sta je op deze plekken heerlijk in de zon van ’s morgens tot ’s avonds, mét uitzicht over het water. Groepen hebben de mogelijkheid om in het voor- en najaar deze kampeerplaatsen te reserveren in combinatie met hun reservering voor de Kiet. Als een groep deze kampeerplaatsen niet afneemt dan blijven deze kampeerplaatsen grotendeels vrij.
In de schoolvakanties verhuren we de huisjes van de Kiet aan losse gezinnen en dan is de Kiet dus geen groepsaccommodatie. Deze Kietkampeerplaatsen zijn in schoolvakanties te boeken als “Kiet kampeerplaatsen aan het water”.

Kampeerplaats met Kas

Op de Bremweide staat een gemeubileerde kas die je kunt huren als ‘voortent’. Zo heb je altijd een droge, eigen plek om heerlijk in te verblijven. De kas kijkt uit op het ven en heeft een mooie speelplek naast zich. Er groeien heerlijke kruiden die je kunt gebruiken in je eigen gerechten.

De Bremweide

De Bremweide is een uitgestrekt natuurkampeerveld met grote zonnige en schaduwrijke Charme kampeerplaatsen. Er zijn ook XXL plaatsen en kampeerplaatsen met uitzicht over het water. Op het veld zijn enkele speeltoestellen aanwezig en maar liefst vier nieuwe kleine sanitair huisjes zodat je nooit ver hoeft te lopen. In de verschillende zones op de weide kun je gezinskamperen en eventueel ook met een groep bij elkaar staan. We vragen, voor de rust op de camping, stilte of een fluistertoon na 22.00 uur. Party-tenten, een geluidsinstallatie en luid borrelende gasten in de avond past niet in onze sfeer.

Kijk even rond midden op de Bremweide!

Kijk even rond achter op de Bremweide!

’t Holenbergbos

Het echte boskamperen in unieke ‘boskamers’. Zo noemen wij deze charmekampeerplaatsen omdat je je eigen plekje in de natuur hebt met veel privacy. Natuurlijk is er in het Holenbergbos schaduw. Het bos is niet heel dicht begroeid dus de zon is ook op deze kampeerplaatsen op te zoeken

Kijk even rond in ’t Holenbergbos!

De Charme van Hartje Groen

Een greep uit de voorzieningen op onze natuurcamping:

 

Super Schoon Sanitair

We hebben een groot verwarmd sanitair gebouw centraal gelegen. Verder hebben we meerdere verwarmde santairhuisjes op de Bremweide. Beide met gescheiden wasgelegenheden voor dames en heren.

Huiskamer voor kampeerders: ’t Hart

Uniek op onze groene natuurcamping Hartje Groen is de huiskamer voor kampeerders ‘’t Hart’. Hier kun je bij wat frisser weer heerlijk een boek uit de uitgebreide bibliotheek lezen bij de openhaard of een spelletje spelen uit de spelletjeskast. Er is een lange leestafel en gezellige zithoek. Er staan lekkere luie fauteuils. Je voelt je er meteen thuis! Zet gerust zelf een kop koffie of neem een eigen flesje wijn mee. Ondertussen spelen de kinderen naar hartenlust in de nabijgelegen speelruimte ‘De Binnenpret’.

De Boshut

In De Boshut vooraan de Charme camping vind je de receptie. Hier kun je terecht met al je vragen over de camping, de prachtige omgeving en de zin van het goede bourgondische Brabantse leven!

Natuurspeelplekken en speelven

(Klein-)kinderen zijn hier de koning te rijk! Op onze groene kindercamping zijn meerdere natuurlijke speelplekken te vinden voor de jongste kampeerders. Zowel op de natuurcamping als in het kampeerbos.

Fietsen en wandelen

Vanaf De Boshut hebben wij diverse wandel- en fietsroutes voor u uitgezet. Bekijk ze op onze site of neem de routes mee in De Boshut. Ook zijn er bij De Boshut diverse fiets- en wandelkaarten te koop.

 

Voor nog meer charme, zoals vers ontbijt, gratis wifi en meer, kijk op onze voorzieningenpagina. En kijk eens bij Veelgestelde Vragen voor nog meer informatie.

Kampeerplaats boeken

Tarieven

150 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
klik op de kaart en kies je stek

Beschikbaar & boek