Altijd plaats voor kampeerders te voet of op de fiets!

Op onze natuurcamping is er altijd plaats voor kampeerders die op doortocht zijn. Hierbij gaat het om de avonturiers die één nachtje willen verblijven, op de fiets of te voet komen in een klein koepeltentje overnachten en geen stroom nodig hebben. Reserveren voor een trekkersplaats is niet mogelijk en ook niet nodig. Arriveren kan in het kampeerseizoen dagelijks tussen 13:30 en 18:00 uur. We zwaaien je de volgende ochtend voor 12:00 uur weer uit.

€18,- p/nacht op basis van 1 of 2 personen en exclusief gemeentelijke heffingen.

Charme Camping Hartje Groen is gelegen in een prachtige omgeving midden in natuurgebied de Maashorst. Voor een mooie wandel- of fietstocht adviseren wij om zeker een kijkje te nemen in het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant.

De Charme van Hartje Groen

Een greep uit de voorzieningen op onze natuurcamping:

 

Super Schoon Sanitair

We hebben een groot verwarmd sanitair gebouw centraal gelegen. Verder hebben we meerdere verwarmde sanitairhuisjes op de Bremweide. Beide met gescheiden wasgelegenheden voor dames en heren.

Huiskamer voor kampeerders: ’t Hart

Uniek op onze groene natuurcamping Hartje Groen is de huiskamer voor kampeerders ‘’t Hart’. Hier kun je bij wat frisser weer heerlijk een boek uit de uitgebreide bibliotheek lezen bij de openhaard of een spelletje spelen uit de spelletjeskast. Er is een lange leestafel en gezellige zithoek. Er staan lekkere luie fauteuils. Je voelt je er meteen thuis! Zet gerust zelf een kop koffie of neem een eigen flesje wijn mee. Ondertussen spelen de kinderen naar hartenlust in de nabijgelegen speelruimte ‘De Binnenpret’.

De Boshut

Je kunt in De Boshut elke dag genieten van heel veel lekkers in authentieke sfeer. Gewandeld of gefietst? Klos maar binnen met je zandschoenen. Wij zorgen voor een heerlijk ontbijtje, lekkere lunch of een royale borrelplank met streekproducten.

Natuurspeelplekken en speelven

(Klein-)kinderen zijn hier de koning te rijk! Op onze groene kindercamping zijn meerdere natuurlijke speelplekken te vinden voor de jongste kampeerders. Zowel op de natuurcamping als in het kampeerbos.

Fietsen en wandelen

Vanaf De Boshut hebben wij diverse wandel- en fietsroutes voor u uitgezet. Bekijk ze op onze site of neem de routes mee in De Boshut. Ook zijn er bij De Boshut diverse fiets- en wandelkaarten te koop.

Voor nog meer charme, zoals vers ontbijt, gratis wifi en meer, kijk op onze voorzieningenpagina. En kijk eens bij Veelgestelde Vragen voor nog meer informatie.

Tarieven

90 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek