Natuurspeelplekken, skelters en speelven

(Klein-)kinderen zijn hier de koning te rijk! Op onze groene camping zijn meerdere natuurlijke speelplekken te vinden voor de jongste kampeerders. Er zijn een aantal grote skelters te leen. Op de Moesweide kun je naar hartenlust een balletje trappen, badmintonnen of bijvoorbeeld kubben. Er staan ook tafeltennistafels tot je beschikking. Zeer populair is de enorme natuurvijver met openluchttheater en kabelbaan. Wie komt er droog aan de overkant?

Wij waren zeer aangenaam verrast met deze geweldige camping. Een eldorado voor kinderen die van buiten spelen houd. Hutten bouwen, door ’t bos speurdertje spelen, lekker bij het water knoeien en ga zo maar door. Prachtige ruime plekken met veel sfeer. Hier komen wij zeker terug!

Riki 08-09-2020 – lees meer ervaringen op Zoover 

Top camping! Hele leuke en rustige camping. Erg kindvriendelijk. Ondanks dat het vol was geboekt en veel fietsverkeer het boscafe aan doet is het een relaxte en rustig camping. Prachtige omgeving en erg kindvriendelijk. Net saniteer, veel te doen voor de kids. Alles in stijl van de natuur. Zeker komen we nog eens terug

Tom 07-09-2020 – lees meer ervaringen op Zoover 

 

90 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek