De Boshut

Je kunt in De Boshut elke dag genieten van heel veel lekkers in authentieke sfeer. Gewandeld of gefietst? Klos maar binnen met je zandschoenen. Wij zorgen voor een heerlijk ontbijtje, lekkere lunch of een royale borrelplank met streekproducten. Robuuste koffies met kei lekker gebak. Pure thee, tientallen frisse biertjes en mooie wijnen. Joepie lekker soepie of als je worst lust: échte Brabantse worstenbroodjes. Super fruitige ijsjes. Jummie jummie! Bij mooi weer in de zon op het bosterras waar de (klein-)kinderen heerlijk kunnen spelen. Bibberfris? Kruip lekker rond het haardvuur. Kijk even rond binnen in De Boshut! Kijk even rond buiten op het terras van De Boshut!

De Boshut is het hele jaar elke dag geopend

Wij zijn 7 dagen in de week open. Alléén eerste Kerstdag zijn we gesloten. Oktober t/m maart zijn wij open van 10:00 tot 17:00 April t/m september zijn wij open van 10:00 t/m 18:00 Vakanties & feestdagen zijn wij open van 10:00 t/m 20:00 (m.u.v. de pizza- en spiesenavond tot 22:00 uur)

We hebben heerlijk gegeten in de sfeervolle boshut (bbq). Het personeel en de eigenaren zijn bijzonder vriendelijk en gastvrij. De broodjes die je kunt bestellen zijn erg lekker!

Kim 18-08-2020 – lees meer ervaringen op Zoover 
150 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek