Wandelen, fietsen en paardrijden

Vanaf onze charme camping wandel, fiets of rijd je zó het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant in. We hebben een grote verscheidenheid aan mooie wandel- en fietsroutes samengesteld. In De Boshut ligt een map met uitgeprinte routes die je mag lenen. Ook kun je hier een aantal fiets- en wandelkaarten van de omgeving verkrijgen. Vóór De Boshut staan knooppuntenborden. Zo kun je ook je eigen route samenstellen.

Héél veel mooie routes!   

Op onze site presenteren wij met trots onze eigen routes, maar hebben wij ook door andere opgestelde routes bij elkaar verzameld zodat je een keuze kunt maken uit een ruim aanbod. Er zijn themaroutes, routes voor kinderen, sportieve MTB routes, rolstoeltoegankelijke routes of ruiterroutes. Er is voor ieder wat wils. Kom en geniet van het mooie natuurgebied de Maashorst!

Fietsen huren

Campinggasten kunnen het hele jaar door fietsen bij ons huren. Bij De Boshut een speciale rustplaats voor paarden. Je kunt ook je banden oppompen. Wij zitten aan wandelknooppunt 99, fietsknooppunt 45 en ruiterknooppunt 12.

Veel wandel- fiets- en rijplezier!

90 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek