Actief

Uitagenda Maashorst

Of je nu een natuurliefhebber, cultuursnuiver, actieveling of gezelligheidsdier bent: in Maashorst valt het hele jaar door voor iedereen wat te beleven.

Maashorst Smaak Safari

In de Maashorst kun je op culinaire ontdekkingsreis waarbij je geniet van de heerlijke smaken die Maashorst ondernemers te bieden hebben.

Let’s Row SUPverhuur

Contactloos een SUPboard huren en lekker het water op!

Open schaapskooi (1e zaterdag van de maand)

Iedere eerste zaterdag van de maand is er een open schaapskooi op Landgoed Nabbegat, georganiseerd door het Schapenvolk van de Maashorst.

Vissen

In de omgeving zijn veel mooie plekken waar je je hengel uit kan gooien. Ook zonder vispas kan je een dagvergunning aanvragen.

Tennissen bij de buren!

Een mooie bosparkachtige omgeving met een paviljoen met terras. Gasten van Hartje Groen kunnen in het vakantieseizoen een baan huren voor een fijn potje tennis.

Geocachen in de omgeving van Hartje Groen

Geocachers halen hun hartje op in de omgeving van Hartje Groen! Van uitdagende mysteries tot de leukste multi’s voor de kleintjes.

Stadswandeling met gids door Historisch vestingstadje Grave

ONTDEK HISTORISCH GRAVE MET EEN STADSGIDS Grave is de meest belegerde vestingstad van Nederland. De sporen van de veldslagen die zijn gevoerd in en rond…

Outdoor Karten

Op het grootste outdoor kart circuit van Nederland kun je in groepsverband een arrangement boeken. Onze tip: rijd er rustig naar toe, leef je daar uit en kom weer rustig terug!

Indoor Karten

Ideaal voor de snelheidsduivels onder ons. Bij minder goed weer een leuk dagje uit!

Skien & snowboarden

Nu al zin in wintersport? Je hoeft niet te wachten in Uden kun je je al uitleven op een mooie schans.

Indoor klimmen in Nijmegen

Bij GRIP klimcentrum kun je op een veilige, leuke en laagdrempelige manier kennismaken met sportklimmen. Zoek het lekker hoger op, je hoeft er niet voor naar de Alpen!

Ludus Outdoor

Ludus Outdoor biedt activiteiten aan voor kleinere groepen, zoals boogschieten, boom klimmen, running diner. De activiteiten zijn uitermate geschikt voor bedrijven, families, scholen en instellingen.

Solex tochtjes

Toeren aan de Maas met direct langs de route historische stadjes, een groot horeca aanbod, veerpontjes, jachthavens en natuurgebieden

Boeren golf bij Boer Bens

In het kleine gehuchtje Koolwijk woont de familie Bens. Om een gezellig dagje hier door te brengen organiseren zij boerengolf, kinderfeestjes, huifkartochten en high tea.

Fietsen en meer bij Bike Adventure

Actieve, avontuurlijke en hilarische wandel- en fietstochten voor families, kinderfeestjes, teambuilding, scholen, vriendengroepen.

Golfbaan Oijense Zij

Negen holes par-3 golfbaan, voor zowel beginners als gevorderden. Wij zeggen: sla je slag!

Mastworp Klimpark

Super mooi klimpark met alleraardigste instructeur Walter. Er zijn vier routes met elk een eigen moeilijkheidsgraad. De lengte, hoogte en de moeilijkheidsgraad variëren

Minigolf Maashorst

Avonturen minigolfbaan tussen Herperduin en de Maashorst. Er zijn 18 holes.

Natuurspeelplaatsen in de buurt

Op deze (st)OERe plekken kan je heerlijk ravotten, klimmen en klauteren, hutten bouwen, met zand en water kliederen, fruit plukken en vies worden!

Evenementen in bruisend Bourgondisch Brabant

Ook in onze bruisend Bourgondisch Brabant is van álles te beleven. Een overzicht van actuele activiteiten vind je op de evenementenkalender van Visit Brabant.

BillyBird Park Hemelrijk

Het recreatiepark voor jong en oud, waar iedereen 360 dagen per jaar Happy Together kan zijn. Het strandbad en de de vele binnen- en buitenattracties zorgen voor een onvergetelijk dagje uit!

Natuurgebied
De Maashorst

Provinciaal Landschap De Maashorst is het grootste natuurgebied van Noord-Brabant. Een gebied bestaande uit een prachtige natuurkern, met bossen en heidevelden, stuifduinen, vennen en oude dreven.

90 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek