Overnachten

Slapen tijdens Hartje Winter doe je op jouw manier. Wordt het één van onze compleet ingerichte Bell tenten mét houtkachel, een knusse Tiny House of neem je toch liever je eigen kampeermiddel mee. We hebben fijne plekjes aan het water op de Wijst, Aan de Dreef en zelfs met (semi-)privé sanitair op de Bremweide.

Bell tenten

Logeren in één van onze compleet ingerichte Bell tenten is een feestje. Denk aan: een fijn boxspring bed, sfeervolle prikverlichting, een leuke retro koelkast én een eigen vuurplaats om lekker te koken of te stoken. De Bell tenten staan op een heerlijk ruime, beschutte, plek en zijn werkelijk van alle gemakken voorzien.

Tiny House

Direct naast de natuurlijke speelplas op natuurcamping Hartje Groen staan twee Tiny Houses. De Poelkikker en De Kamsalamander. En op twee beschutte plekken nabij kampeerveldje Aan de Dreef staan De Das en De Taurus. Deze sfeervolle houten huisjes bieden een back to basic maar comfortabele kampeeraccommodatie.

Groot vakantiehuis De Kiet

Rustzoekers en natuurliefhebbers opgelet! Het is deze winter én in het voorjaar/zomer buiten de schoolvakanties mogelijk om met een privégezelschap van 3 gezinnen (tot maximaal 12 personen) verblijven in groot vakantiehuis De Kiet. Op het Kiet-terrein vind je 2x een 4-persoons- en 2x een 6-persoonshuisje en een huiskamer, keuken- sanitairfaciliteiten waar je gezamenlijk gebruik van kunt maken. Speciaal voor Hartje Winter heeft de huiskamer een warme en knusse wintersfeer gekregen met dekens, kruiken en andere leuke extra’s. Boek je De Kiet tijdens Hartje Winter, dan vragen we je om de rust van andere campinggasten te respecteren en geluidsoverlast tot het minimum te beperken. Een kampvuurtje buiten? Hartstikke gezellig! Maar borrelen doen we binnen.

Let op! De Kiet is alleen in de winter en buiten de schoolvakanties als groot vakantiehuis te boeken. In de schoolvakanties blijft de hostelformule bestaan en is het alleen mogelijk om met maximaal 1 ander gezin een slaaphuisje bij de Kiet te boeken.

Reserveer jouw plekje

Bekijk de tarieven

90 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek