Winter Wonder Weekend 2024

16 t/m 18 februari 2024

Beleef de winter op Hartje Groen tijdens ons Winter Wonder Weekend vol winterse activiteiten. Kruip lekker bij elkaar rond het haardje terwijl je geniet van warme choco of kommetje echte snert. Of doe mee aan een van onze gezellige activiteiten of eetavonden. 

Van ons ontvang je ook nog een klein welkomstpakketje! 

Boek jouw winterse verblijf

Vrijdag 16 februari

Vrijdagmiddag en vrijdagavond
Een extra warm welkom tijdens het Winter Wonder Weekend als je een massage reserveert. De massages worden zowel individueel als aan duo’s gegeven. Dit is fijn voor partners, maar ook leuk voor ouder en kind.

De vlindermassage is de enige massage die wordt gegeven op de ruggengraat. Hierop kunnen blokkades zitten, die kunnen vrijkomen door de massage, daarom gebeurt het met zachte aanraking. Dit geeft rust en ontspanning. Na de vlinders wordt de massage iets steviger, zodat je hele lichaam uiteindelijk aan bod is gekomen en je lekker relaxed raakt.

Massage-solo 60 min.: € 85 
Massage-duo 60 min.: € 160 
Massage-solo 75 min.: € 100 
Massage-duo 75 min.: € 190

Een massage boeken kan bij de receptie of via reserveringen@hartjegroen.com

17.00 Wat een SNERTavond
Lekker genieten van erwtensoep, worstenbroodjes en roggebrood met spek. Om af te halen, of om aan te schuiven rond het vuurtje. Inschrijven kan bij de receptie of via reserveringen@hartjegroen.com

19.00 Kampvuur avond
Glühwein en warme choco, een knetterend kampvuurtje en winterse verhalen van verhalenverteller Casper. 

Zaterdag 17 februari

11.00 – 12.00 Kindervertier – lampionnen maken

11.00 – 12.00 Adem & ijs
Op zaterdag organiseren wij een frisse duik in ons zwemven. Deze activiteit wordt verzorgd door Eelke Rutten, ervaren ademcoach van Breathhouse. Leer de positieve effecten van de adem in combinatie met koude te ervaren. Een boost voor je immuunsysteem!
Tijdens de adem & ijs workshop ontdek je welke invloed je manier van ademhalen op je heeft. En leer je diverse ademtechnieken bewust in te zetten, zodat je meer energie krijgt of juist beter kunt ontspannen (zelfs in oncomfortabele situaties, zoals in ijs). Je kan het geleerde meteen in de praktijk brengen, want de workshop wordt afgesloten met een ijskoude dip in het ven. Een uitdaging die je niet wilt missen!

De workshop begint om 11.00 in ’t Hart. De kosten zijn €15 per persoon. Inschrijven voor deze activiteit kan bij de receptie of via reserveringen@hartjegroen.com 

14.00 – 16.00 Bakken wat je bakken kan
Leuk voor jong en oud! Wat je allemaal wel niet boven een kampvuurtje kan bakken! Zoals broodjes op een stokje (stokbroodjes?), wafels in ijzeren wafelijzers en zelf popcorn poffen. Smullen! 

17.00 Lampionnenoptocht
Met je zelf geknutselde lampion op pad over de camping.

17.00 – 19.00 Winterse pizza avond
Onze beroemde pizza avond! Maar dan in winterse sferen. Wij bakken heerlijke pizza’s, terwijl jij geniet bij het kampvuur. We hebben natuurlijk ook aan een lekker toetje gedacht. Volwassen €19,50 en kinderen €12,50. Inschrijven kan bij de receptie of via reserveringen@hartjegroen.com. 

19.00 Spelletjesavond in de huiskamer
Gezellig spelletjes spelen in onze huiskamer. Bij de receptie kun je een Boshut Borrelplank bestellen voor tijdens de spelletjesavond. De planken zijn tot 15.00 te bestellen en kosten €16,50

Zondag 18 februari

9.00 Easy Flow Yoga
Dit weekend sluiten we af met een easy flow yoga sessie. De kosten van de sessie zijn €15 Inschrijven kan bij de receptie of via reserveringen@hartjegroen.com

Boek jouw winterse verblijf
 

 

90 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek