Eten

Uiteraard zorgen wij ervoor dat je niks te kort komt tijdens Hartje Winter. Lekker eten is een belangrijk onderdeel van onze winterse beleving. Of je nu zelf achter de potten en pannen wilt gaan staan of het jezelf liever wat makkelijker maakt. Wij hebben alle ‘ingrediënten’ in huis voor een heerlijke maaltijd.

16 februari is het Winter Wonder Weekend! Bekijk hier ons programma.

Zelf aan de slag

Koken in ’t Hart

Onze warme huiskamer biedt voldoende kookfaciliteiten om je eigen ‘potje te koken’. Je kunt gebruik maken van de elektrische kookpitjes, de magnetron, koffie- en theefaciliteiten en een grote koelkast (met diepvries) om jouw spulletjes te bewaren.

Kaasfondue 

Voor de liefhebbers hebben we een heerlijk kaasfondue pakket samengesteld. Met natuurlijk de kaasfondue zelf, brood en groenten. Het pannetje kun je van ons lenen. Het pakket is samengesteld voor 2 personen en kost €29,50.

Oerkoken

Wie écht back tot basic wil, kan ook een gerecht naar keuze buiten, boven open vuur bereiden. Wij hebben een speciaal pakket samengesteld met verse producten voor een heerlijke maaltijd. In de Dutch Oven, die boven een vuurschaal aan een driepoot hangt, bereid je aan de hand van een eenvoudig recept een verrukkelijke pulled chicken of een vegetarische stoof. Bestel jouw oerpakket bij de receptie, uiterlijk om 15.00 uur de dag voordat je er gebruik van wilt maken (zolang de voorraad strekt). Wij zorgen ervoor dat de driepoot, de vuurschaal en de Dutch Oven samen met het verspakket op de dag zelf om 17.00 uur bij jouw accommodatie of kampeerplek bezorgd wordt. De kosten bedragen  €55 voor 2 volwassenen en €75 voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Reserveren kan per e-mail, telefonisch of rechtstreeks via de receptie. Geef bij reserveren vooral ook even aan welke maaltijd jullie willen gaan maken en op welke dag.

Lekker niks doen

Geen zin om zelf te koken? Geen probleem! Tijdens Hartje Winter is er…

Ontbijt

Rustig opstarten in de ochtend met verse broodjes en een heerlijke kop koffie. Je bestelt je broodjes heel eenvoudig een dag van te voren (voor 15:00 uur) bij de receptie en pikt ze de volgende ochtend vanaf 8.30 uur ook daar op. Tijdens Hartje Winter bieden we je ook de mogelijkheid om een goedgevulde ontbijttas te bestellen zodat je zelf nergens meer naar om hoeft te kijken.

Ontbijttas, ook vega mogelijk (per persoon € 12,50)

 • meergranen broodje 
 • croissant 
 • roomboter
 • plakje kaas en plakje worst
 • potje aardbeienjam van de boer
 • eitje
 • yoghurt met granola 
 • flesje melk
 • flesje versgeperste jus

 

Lunch

Een smakelijke salade met geitenkaas, een verrassend lunchplankje of gewoon een kop huisgemaakte soep om even op te waren. Verscholen tussen de bomen, net iets voorbij de entree van onze camping, vind je De Boshut. Op deze knusse, sfeervolle plek kun je elke dag tussen 10.00 – 17.00 uur terecht voor een ontbijt, lunch of een gezellige borrel. Hier is het gegarandeerd genieten geblazen.

Borrel

Een goed gesprek of een fijne spelletjesavond maak je tijdens je verblijf op Hartje Winter nóg gezelliger met een winterse borrelplank vol lekkernijen. De kosten zijn € 15,50 en je kunt ‘m dagelijks bestellen via 0486-464646. Ophalen is mogelijk tot 17.00 uur

Diner

Ook voor een winterse maaltijd ‘to go’ kun je bij De Boshut terecht. Voor € 17,50 bestel je al een lekkere verse maaltijd. Je hebt hierbij de keuze uit:

 • Risotto met truffel, gebakken paddenstoelen en Parmezaanse kaas
 • Risotto met seizoensgroenten en Parmezaanse kaas
 • Pasta pesto met tomaatjes, verse basilicum en Parmezaanse kaas
 • Traditionele pasta met gehakt, verse tomatensaus en Parmezaanse kaas
 • Winterse Jachtschotel 

Alle gerechten worden geserveerd met een frisse salade zijn uit te breiden met pulled chicken, gerookte zalm of gebakken geitenkaas (+ € 5,00). Bestellen kan tot 12.00 uur op de dag zelf via 0486-464646 en afhalen is mogelijk tussen 16.30 – 17.00 uur.

90 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek