Activiteiten Hartje Winter

Op Hartje Groen is altijd wat te doen. Ook in de herfst en winter.

Voor de kids

Tijdens de herfst-, kerst- en voorjaarsvakantie bieden we kindervertier aan. Bekijk de agenda voor de data. Lekker aan de slag met leuke activiteiten, passend bij het seizoen. Daarnaast is er in de schoolvakanties wekelijks een gezellige spelletjesavond in ’t Hart, onze huiskamer.

Huifkartocht

Op een leuke manier de Maashorst verkennen? Boek een huifkartocht! Afhankelijk van de weersomstandigheden is het mogelijk om op maandag, woensdag of zaterdag een rit van 1,5 of 3 uur te maken (op aanvraag). Goed om te weten: wanneer het écht heel koud is, blijven de paardjes op stal. Reserveren voor een rit kan via reserveringen@hartjegroen.com

Helemaal zen

Ontspan! Je hebt vakantie. Kom in die relaxte state of mind door je dag te beginnen met yoga, meditatie, een heerlijke vlindermassage , een bijzondere adem & ijs sessie of door jezelf ‘onder te dompelen’ in de natuur tijdens een sessie bosbaden onder begeleiding van een ervaren docent. Yoga vindt twee keer per week in groepsverband plaats. Meditatie, massages en bosbaden vinden altijd privébasis en op aanvraag plaats. Voor beschikbaarheid of het reserveren van een plekje tijdens de yoga kun je even binnenwandelen bij onze receptie. Een mailtje sturen naar reserveringen@hartjegroen.com kan ook.

Vuurtje stoken

Tijdens Hartje Groen mag je lekker een vuurtje stoken bij de gezamenlijke vuurplaats óf bij jouw kampeerplek. Neem zelf een vuurschaal mee of huur er eentje bij de receptie. Wil je liever niet zelf je hout vanuit huis meesjouwen? Geen probleem! Je kunt het ook bij de receptie kopen. 

Vuurwerkrvij!

Hartje Groen en Holenberg houden we graag vuurwerkvrij met de jaarwisseling. Dank je wel voor je medewerking!

Op verkenning in de winterse Maashorst

De natuur in de Maashorst is als een sprookje in het najaar en de winter. Een glinsterende laag rijp over de blaadjes, een sluier van nevel over het land. Waar wacht je nog op? Ga eropuit! Te voet of met de fiets. We hebben een aantal bijzondere (gratis) routes voor je samengesteld. Laat je meevoeren langs de mooiste, winterse plekjes van het grootste aaneengesloten natuurgebied dat Brabant rijk is en laat je verrassen door alle pracht. Het is mogelijk om via de receptie een fiets te huren. De kosten voor een stadsfiets bedragen 9,50 euro per dag (excl. kinderzitje 3,00 euro). Huur je liever een MTB of een elektrische fiets? Dat kan! Zorg ervoor dat je dit uiterlijk twee dagen voordat je ‘m wilt ophalen aan ons doorgeeft via reserveringen@hartjegroen.com. Dan zorgen wij ervoor dat ‘ie klaarstaat.

90 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek