Groeps­accommodatie De Kiet

(tot 50 personen, niet geschikt voor schoolkampen)

Groepsverblijf Charme Camping Hartje GroenSpeciaal voor familieweekenden, vriendengroepen, personeelsuitjes, hei-dagen en meerdaagse cursussen in de natuur hebben we op Hartje Groen een bijzondere area op een apart gedeelte van het terrein. In de schoolvakanties worden de huisjes los verhuurd volgens onze Hostelformule.  Aan ’t water staan 6 geheel vernieuwde unieke slaaphuisjes. Cottages met een natuurlijke basic uitstraling maar met heerlijke boxspringbedden voor volwassenen en gezellige stapelbedden voor de kinderen.

Groepsaccommodatie boeken

28 slaapplaatsen in lodges

Er zijn vier 4-persoons  verwarmde slaaphuisjes met elk een 2-persoons boxspringbed en een stapelbed. En er zijn twee 6-persoons verwarmde slaaphuisjes met elk een 2-persoons boxspringbed en twee stapelbedden. In totaal kunnen er dus 28 personen in de lodges slapen. Er zijn géén toiletten of douches in de slaaphuisjes. Voor het sanitair is een apart huisje wat men gezamenlijk gebruikt. De bijhorende groepsaccommodatie De Kiet is geschikt voor ongeveer 50 personen. Als een groep groter is kan een deel van de groep eventueel met een eigen kampeermiddel op het naastgelegen veld (De Bremweide) kamperen. De Kiet heeft een gezellige eigentijdse huiselijke inrichting, een eigen sanitair huisje, keukenvoorziening met servies voor 50 personen, een groot fornuis, grote koelkast en een grote vaatwasser.

We verbleven met 6 gezinnen in de 6 lodges bij de Kiet. Het was echt ideaal. Fijn om met zo’n grote groep toch je eigen slaapplekje te hebben en zoveel ruimte om je heen te hebben. De Kiet is sfeervol ingericht, de lodges heel knus en met fijne bedden, het grasveld, kampvuur, schoon sanitair, verse bloemetjes op tafel, aan alles is gedacht!

Eefje 21-09-2020 – lees meer ervaringen op Zoover 

De Kiet in het kort:

 • 28 comfortabele slaapplekken in sfeervolle houten lodges (4 x 4 en 2 x 6).
 • Te boeken voor groepen buiten de schoolvakanties.
 • Tijdens de schoolvakanties zijn de huisjes los te boeken.
 • Er zijn kussens, dekbedden (per huisje: 1x 2-persoons voor op het boxspringbed en 2x of 4x 1-persoons) en matrassen met een beschermhoes, zelf meenemen: hoeslaken, dekbedovertrek en kussensloop.
 • Linnengoed is ook bij ons te huur, kijk voor de prijzen bij onze veelgestelde vragen.
 • Niet geschikt voor schoolkampen, of jeugdkampen. Ook vinden wij springkussens en/of stormbanen niet in onze sfeer passen.
 • Recreatieruimte met zithoek en kachel in sfeervolle blokhut tot 50 personen
 • Praktische keuken met groot fornuis, horeca -koelkast en -vaatwasser
 • Waterkoker, thermoskannen en grote percolator voor koffie (neem zelf grove maling koffie mee!)
 • Servies, bestek, pannen en kookgerei
 • Magnetron
 • Peper en zout
 • Inclusief keukenlinnen: 6 theedoeken, 6 vaatdoekjes, 6 sponsjes
 • Eigen sanitairhuisje (tevens MIVA toilet) inclusief toiletpapier en dagelijkse schoonmaak
 • Groot terras met picknick banken
 • Speelveldje
 • Kampvuurplaats met hout
 • Unieke ligging aan het water en direct aan de bosrand

Tarieven de Kiet

Losse verhuur van de huisjes volgens de HOSTELFORMULE (tijdens de schoolvakanties)

Tijdens de schoolvakanties zijn de zes huisjes bij De Kiet los te boeken. Je kiest een vier-persoons of zes-persoons slaaphuisje (in elk huisje staat één tweepersoons boxspringbed en één of twee stapelbedden). De riante huiskamer en keuken in het groepsgebouw gebruik je samen met de andere gasten evenals het santairgebouw bij de Kiet. Vergaderen is ook mogelijk in de Kiet Kijk even buiten rond bij De Kiet! Kijk even binnen rond ín De Kiet!

De Charme van Hartje Groen

Een greep uit de voorzieningen op onze natuurcamping:  

Super Schoon Sanitair

We hebben een groot verwarmd sanitair gebouw centraal gelegen. Verder hebben we meerdere verwarmde sanitairhuisjes op de Bremweide. Beide met gescheiden wasgelegenheden voor dames en heren.

De Boshut

Je kunt in De Boshut elke dag genieten van heel veel lekkers in authentieke sfeer. Gewandeld of gefietst? Klos maar binnen met je zandschoenen. Wij zorgen voor een heerlijk ontbijtje, lekkere lunch of een royale borrelplank met streekproducten.

Natuurspeelplekken en speelven

(Klein-)kinderen zijn hier de koning te rijk! Op onze groene kindercamping zijn meerdere natuurlijke speelplekken te vinden voor de jongste kampeerders. Zowel op de natuurcamping als in het kampeerbos.

Fietsen en wandelen

Vanaf De Boshut hebben wij diverse wandel- en fietsroutes voor u uitgezet. Bekijk ze op onze site of neem de routes mee in De Boshut. Ook zijn er bij De Boshut diverse fiets- en wandelkaarten te koop.
 

Voorzieningen voor mindervaliden

Op charme camping Hartje Groen hebben we één MIVA sanitair ruimte met douche, toilet en wasgelegenheid in het grote sanitair gebouw. Eén MIVA toilet bij huiskamer ‘t Hart en een MIVA toilet bij groepsruimte De Kiet.

Voor nog meer charme, zoals vers ontbijt, gratis wifi en meer, kijk op onze voorzieningenpagina. En kijk eens bij Veelgestelde Vragen voor nog meer informatie. Groepsaccommodatie boekenTarieven

150 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek