Groeps­accommodatie De Kiet

(tot 50 personen, buiten de schoolvakanties, niet geschikt voor schoolkampen)

Groepsverblijf Charme Camping Hartje GroenSpeciaal voor familieweekenden, vriendengroepen, personeelsuitjes, hei-dagen en meerdaagse cursussen in de natuur hebben we op Hartje Groen een bijzondere area op een apart gedeelte van het terrein. In de schoolvakanties worden de huisjes los verhuurd volgens onze Hostelformule. 

Aan ’t water staan 6 geheel vernieuwde unieke slaaphuisjes. Cottages met een natuurlijke basic uitstraling maar met heerlijke boxspringbedden voor volwassenen en gezellige stapelbedden voor de kinderen.

28 slaapplaatsen in lodges

Er zijn vier 4 -persoons  verwarmde slaaphuisjes met elk een 2-persoons boxspringbed en een stapelbed. En er zijn twee 6 – persoons verwarmde slaaphuisjes met elk een 2-persoons boxspringbed en twee stapelbedden. In totaal kunnen er dus 28 personen in de lodges slapen. Er zijn géén toiletten of douches in de slaaphuisjes. Voor het sanitair is een apart huisje wat men gezamenlijk gebruikt.

De bijhorende groepsaccommodatie De Kiet is geschikt voor ongeveer 50 personen. Als een groep groter is kan een deel van de groep eventueel met een eigen kampeermiddel op het naastgelegen veld (De Bremweide) kamperen. De Kiet heeft een gezellige eigentijdse huiselijke inrichting, een eigen sanitair huisje, keukenvoorziening met servies voor 50 personen, een groot fornuis, grote koelkast en een grote vaatwasser.

De Kiet in het kort:

 • 28 comfortabele slaapplekken in sfeervolle houten lodges (4 x 4 en 2 x 6).
 • Te boeken voor groepen buiten de schoolvakanties.
 • Tijdens de schoolvakanties zijn de huisjes los te boeken.
 • Er zijn kussens, dekbedden (Per huisje: 1x 2-persoons voor op het boxspringbed en 2x of 4x 1-persoons) en matrassen met een beschermhoes, zelf meenemen: hoeslaken, dekbedovertrek en kussensloop.
 • Je kunt linnengoed bij ons huren voor € 8,50 éénpersoons / € 10,00 tweepersoons.
 • Niet geschikt voor schoolkampen, of jeugdkampen. Ook vinden wij springkussens en/of stormbanen niet in onze sfeer passen.
 • Recreatieruimte met zithoek en kachel in sfeervolle blokhut tot 50 personen
 • Praktische keuken met groot fornuis, horeca -koelkast en -vaatwasser
 • Waterkoker, thermoskannen en grote percolator voor koffie (neem zelf grove maling koffie mee!)
 • Servies, bestek, pannen en kookgerei
 • Magnetron
 • Kruidenrekje met reguliere kruiden
 • Inclusief keukenlinnen: 6 theedoeken, 6 vaatdoekjes, 6 sponsjes
 • Eigen sanitairhuisje (tevens MIVA toilet) inclusief toiletpapier en dagelijkse schoonmaak
 • Groot terras met picknick banken
 • Speelveldje
 • Kampvuurplaats met hout
 • Unieke ligging aan het water en direct aan de bosrand

plattegrond DE KIET

Tarieven Groepsaccommodatie de Kiet:

Weekend vrijdag 15.00 – zondag 17.00 uur € 1.690,00
Weekend lang: vrijdag 15.00 – maandag 11.00 uur € 1.790,00
Midweek: maandag 15.00 – vrijdag 11.00 uur € 1.790,00
Kerst 2020 maandag 21 dec 15.00 – vrijdag 25 dec 11.00 uur € 2090,00
Oud & nieuw 2020 maandag 28 dec 15.00 – vrijdag 1 jan 11.00 uur € 2090,00
Pasen 2021 Goede vrijdag 15:00 – tweede Paasdag 17:00 reeds geboekt
Hemelvaart en Pinksteren 2021 reeds geboekt
Borg: € 200,00
Eindschoonmaak € 125,00

Losse verhuur (tijdens de schoolvakanties)Vergaderen op een doordeweekse dag dinsdag-woensdag-donderdag kan vanaf €7,50 per persoon.

Tijdens de schoolvakanties zijn de zes huisjes bij De Kiet los te boeken. Je kiest een vier-persoons of zes-persoons slaaphuisje (in elk huisje staat één tweepersoons boxspringbed en één of twee stapelbedden). De riante huiskamer en keuken in het groepsgebouw gebruik je samen met de andere gasten evenals het santairgebouw bij de Kiet. Het tarief van een vierpersoons huisje is hetzelfde als het tarief van een ander Tiny House op Hartje Groen. (zie tarievenpagina) Bij een zespersoonhuisje rekenen we volgens de tabel ‘extra personen’.

Kijk even buiten rond bij De Kiet!

Kijk even binnen rond ín De Kiet!

De Charme van Hartje Groen

Een greep uit de voorzieningen op onze natuurcamping:

 

Super Schoon Sanitair

We hebben een groot verwarmd sanitair gebouw centraal gelegen. Verder hebben we meerdere vervarmde santairhuisjes op de Bremwiede. Beide met gescheiden wasgelegenheden voor dames en heren.

De Boshut

In De Boshut vooraan de Charme camping vind je de receptie. Hier kun je terecht met al je vragen over de camping, de prachtige omgeving en de zin van het goede bourgondische Brabantse leven!

Natuurspeelplekken en speelven

(Klein-)kinderen zijn hier de koning te rijk! Op onze groene kindercamping zijn meerdere natuurlijke speelplekken te vinden voor de jongste kampeerders. Zowel op de natuurcamping als in het kampeerbos.

Fietsen en wandelen

Vanaf De Boshut hebben wij diverse wandel- en fietsroutes voor u uitgezet. Bekijk ze op onze site of neem de routes mee in De Boshut. Ook zijn er bij De Boshut diverse fiets- en wandelkaarten te koop.

 

Voorzieningen voor mindervaliden

Op charme camping Hartje Groen hebben we één MIVA sanitair ruimte met douche, toilet en wasgelegenheid in het grote sanitair gebouw. Eén MIVA toilet bij huiskamer ‘t Hart en een MIVA toilet bij groepsruimte De Kiet.

Voor nog meer charme, zoals vers ontbijt, gratis wifi en meer, kijk op onze voorzieningenpagina. En kijk eens bij Veelgestelde Vragen voor nog meer informatie.

Groepsaccommodatie boekenTarieven

150 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
klik op de kaart en kies je stek

Beschikbaar & boek