Bijzondere wandelroutes

We hebben een aantal mooie routes opgesteld door anderen voor jullie verzameld.

IVN Trektocht De Maashorst

Ken je de IVN Trektochten al? Dit zijn meerdaagse wandelingen van 15 tot 20 km per dag door prachtige gebieden in Nederland, waaronder de Maashorst. En daar zijn wij, Hartje Groen, als Gastheer van de Maashorst onderdeel van!

Struinroute Keent

Aan de Maas tussen Grave en Ravenstein ontwikkelt zich een uniek, fors natuurgebied in de Oude Maasarm, die ligt tussen het eiland Keent en het vaste land

Ezelwandelingen

Ze zeggen dat ezels koppig en eigenwijs zijn. Maar ze zijn vooral heel erg lief en vinden het geweldig om lekker op pad te zijn. Ga jij met ze mee?

Van Moesland tot Maasland (15 km)

Deze route gaat door Schaijk heen en het achtergebied en is heel erg afwisselend. Onderweg kom je schutskooien, grafheuvels en mooie vijvers tegen. 

Boswachterspad Kanonsbergroute (8 km)

Boswachter Janneke de Groot heeft een route uitgestippeld met haar favoriete plekjes in de Maashorst. Deze route gaat dwars door het leefgebied van bijzondere grazers zoals Exmoorpony’s en Taurossen.

Geocachen

Wandelen met kinderen wordt nóg leuker als je een doel hebt. Wellicht is geocachen dan wat voor jullie?

Ontdek het centrum van Schaijk (5km)

Ontdek het centrum van Schaijk met deze Komwandeling Deze wandeling is perfect als je nét bent aangekomen bij Hartje Groen en ons mooie dorp Schaijk…

Bomenpark – Hartje Groen (20,6 km)

Het Bomenpark heeft een mooie wandelroute uitgezet. Twee fantastische plekken, 1 route. De totale route is 20,6 kilometer en je kan zowel starten bij Hartje Groen als bij het Bomenpark.

90 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek