Water

Vlot bouwen

Leer hoe je knopen maakt met touwen en bouw je eigen vlot! Blijft je vlot drijven? Dan kan je ook echt gaan varen met jouw zelfgemaakte vlot op het ven van Hartje Groen. 

Let’s Row SUPverhuur

Contactloos een SUPboard huren en lekker het water op!

Vissen

In de omgeving zijn veel mooie plekken waar je je hengel uit kan gooien. Ook zonder vispas kan je een dagvergunning aanvragen.

Watersport

Kano varen, vlot bouwen en waterspelletjes. Hier kun je alles boeken. Met name interessant voor groepen.

Ludus Outdoor

Ludus Outdoor biedt activiteiten aan voor kleinere groepen, zoals boogschieten, boom klimmen, running diner. De activiteiten zijn uitermate geschikt voor bedrijven, families, scholen en instellingen.

Zwemplas Beachclub De Maashorst

Grote zwemplas met uitgestrekte zonneweides en vernieuwde horeca in beachclub stijl heel dichtbij Hartje Groen. Er loopt een mooi fiets en wandelpad door de bossen naar toe.

Zwembad de Kriekeput

Binnen zwembad met glazen kap in de bosrijke omgeving van Herperduin. Bij mooi weer is de kap en ligweide open. Dus voor slecht en goed weer heerlijk zwemmen.

Golfbad Oss

In het Golfbad Oss kunt u met het hele gezin een heerlijk dagje genieten. Voor de kleintjes zijn er de Berenbaden; voor de groteren de drie spectaculaire glijbanen en nog veel meer.

BillyBird Park Hemelrijk

Het recreatiepark voor jong en oud, waar iedereen 360 dagen per jaar Happy Together kan zijn. Het strandbad en de de vele binnen- en buitenattracties zorgen voor een onvergetelijk dagje uit!

90 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek