De Boshut is tevens onze receptie

In de boshut vooraan de Charme camping vind je de receptie. Hier kun je terecht met al je vragen over de camping, de prachtige omgeving en de zin van het goede bourgondische Brabantse leven! Bij aankomst heten we je hier welkom en wijzen we je de weg. Bij vertrek zwaaien we je hier uit.

Je kunt in de boshut elke dag genieten van heel veel lekkers in authentieke sfeer. Gewandeld of gefietst? Klos maar binnen met je zandschoenen. Marloes en haar team zorgen voor een heerlijk ontbijtje, lekkere lunch of een royale borrelplank met streekproducten. Robuuste koffies met kei lekker gebak. Pure thee, tientallen frisse biertjes en mooie wijnen. Joepie lekker soepie of als je worst lust: échte Brabantse worstenbroodjes. Super fruitige ijsjes. Jummie jummie! Bij mooi weer in de zon op het bosterras waar de (klein-)kinderen heerlijk kunnen spelen. Bibberfris? Kruip lekker rond het haardvuur.

De Boshut is elke dag geopend

april t/m oktober van 10.00 – 18.00 uur
november t/m maart van 10:00 – 17:00 uur

Vertrek & aankomst:

Kamperen:
Vanaf 13:30 uur heten we je van harte welkom, om 12:00 uur zwaaien we je weer uit.

Accommodaties:
Vanaf 15:00 uur heten we je van harte welkom, om 11:00 uur zwaaien we je weer uit.

Honden:

Honden zijn bij ons van harte welkom, mits overal en altijd aangelijnd. Uitlaten uitsluitend buiten het terrein. Maximaal 2 honden per kampeerplaats. Aan de Dreef is 4-voetervrij!

Auto-luw:

Onze charme camping is auto-luw, alleen bij aankomst en vertrek mag je met de auto op het terrein. We vragen je om de auto vervolgens te parkeren op één van de parkeerplaatsen. Tijdens je verblijf kun je boodschappenkarretjes gebruiken voor het vervoer van spullen. Zo hebben we tussentijds geen verkeer op de camping.

Bekijk hier onze tarieven

150 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
klik op de kaart en kies je stek

Beschikbaar & boek