De Boshut is tevens onze receptie

In De Boshut vooraan de Charme camping vind je de receptie. Hier kun je terecht met al je vragen over de camping, de prachtige omgeving en de zin van het goede bourgondische Brabantse leven! Bij aankomst heten we je hier welkom en wijzen we je de weg. Bij vertrek zwaaien we je hier uit.

Je kunt in De Boshut elke dag genieten van heel veel lekkers in authentieke sfeer. Gewandeld of gefietst? Klos maar binnen met je zandschoenen. Marloes en haar team zorgen voor een heerlijk ontbijtje, lekkere lunch of een royale borrelplank met streekproducten. Robuuste koffies met kei lekker gebak. Pure thee, tientallen frisse biertjes en mooie wijnen. Joepie lekker soepie of als je worst lust: échte Brabantse worstenbroodjes. Super fruitige ijsjes. Jummie jummie! Bij mooi weer in de zon op het bosterras waar de (klein-)kinderen heerlijk kunnen spelen. Bibberfris? Kruip lekker rond het haardvuur.

De Boshut is elke dag geopend

April t/m oktober van 10.00 – 18.00 uur (in juni op zaterdag tot 20.00)
November t/m maart van 10:00 – 17:00 uur

Vertrek & aankomst:

Kamperen 
Vanaf 13:30 uur heten we je van harte welkom.
Hoogseizoen en doordeweekse dagen laagseizoen: we vragen je om op je vertrekdag om 12:00 uur plaats te maken voor onze grasmaaier en de volgende gasten.
In de weekenden in het laagseizoen bieden we uitsluitend weekendarrangementen aan van vrijdag 13:30 uur t/m zondag 17:00 uur.
Gasten die vervolgens op zondag arriveren zijn vanaf 17:00 uur welkom. Informeer even naar de mogelijkheden als je op die zondagen eerder zou willen arriveren. Wij doen, binnen de mogelijkheden, onze uiterste best om de planning voor jullie passend te maken.

Accommodaties:
Vanaf 15:00 uur heten we je van harte welkom.
In het hoogseizoen of op doordeweekse dagen in het laagseizoen zwaaien we je om 11:00u uur weer uit.
Weekendarrangement, dan kun je op zondag tot 17.00u blijven genieten.
Gasten die vervolgens op zondag arriveren zijn vanaf 18:00 uur welkom. Informeer even naar de mogelijkheden als je op die zondagen eerder zou willen arriveren. Wij doen, binnen de mogelijkheden, onze uiterste best om de planning voor jullie passend te maken.

Honden:

Honden zijn bij ons van harte welkom, mits overal en altijd aangelijnd. Uitlaten uitsluitend buiten het terrein. Maximaal 2 honden per kampeerplaats. De kampeerweide Aan de Dreef, waar ook de slaaphuisjes De Das en de Taurus staan, is een weide zonder viervoeters!

Auto-luw:

Onze charme camping is auto-luw, alleen bij aankomst en vertrek mag je met de auto op het terrein. We vragen je om de auto vervolgens te parkeren op één van de parkeerplaatsen. Tijdens je verblijf kun je boodschappenkarretjes gebruiken voor het vervoer van spullen. Zo hebben we tussentijds geen verkeer op de camping.

Bekijk hier onze tarieven

150 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
klik op de kaart en kies je stek

Beschikbaar & boek