De Nistel – Nistelrode

Dagbesteding, koffiehuis, landwinkel, beleeftuin en speelbos. Mooi gelegen wat ons betreft een échte aanrader, Paul en Kim hebben een bijzonder paradijsje gecreëerd! Leuk om naar toe te fietsen, dwars door de Maashorst.

De Nistel is een zorgonderneming in een natuurlijke omgeving, gespecialiseerd in dagbesteding op maat voor mensen met een verstandelijke beperking en/of een afstand tot de arbeidsmarkt.

De Dagbesteding

Binnen De Nistel worden verschillende vormen van dagbesteding aangeboden: Werken in de horeca, in het groen, in de binnenwerkruimte en in de houtwerkplaats.
Knus, gemoedelijk maar zeker ook gericht op kwaliteit: De Nistel biedt een afwisselende arbeidssetting waarin de medewerkers werkzaamheden verrichten voor zowel bezoekers als voor bedrijven en locale ondernemers.

Het Koffiehuis

Een ware belevenis: sfeervol genieten van de met zorg bereide koffiespecialiteiten, bijzondere theesoorten en overheerlijke zoetigheden, op ons terras of bij een knapperend haardvuur. De koffie wordt met liefde bereid, en dat proef je!

De Landwinkel

Het aanbod is kleinschalig maar divers: verse biologische producten van eigen grond aangevuld met mooie kwaliteitsproducten uit de streek, houtproducten uit eigen werkplaats en bijzondere cadeaus om te geven of te krijgen.

Een tuin waar alle zintuigen geprikkeld worden: een educatief belevingspad, vlindertuin, natuurvijver, mini blote-voetenpad, groente- en kruidentuin, fruitboomgaard en bloemenplukweide. Een plek waar zorg, ontspanning, educatie en recreatie samengaan.

Het Speelbos

De Nistel is een ontmoetingsplek voor jong en oud! Terwijl er genoten wordt van de koffie, vermaken de kinderen zich volop op het mooie terrein en in het speelbos!

Piet Geersdijk 2, 5388 VA, Nistelrode (11,4 km)

0412 48 00 63

info@de-nistel.nl

www.de-nistel.nl

90 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek