Voorzieningen

Hartje Groen is een groene oase van rust, ruimte en natuur. Maar er is ook heel veel te beleven! Terwijl over dag de zon staat te branden boven de zonneweide, knettert er op diverse avonden een gezellig kampvuur. In het hoogseizoen kun je heerlijke broodjes bestellen voor het ontbijt. Of geniet dagelijks van een geheel verzorgd ontbijtje op het terras van de Boshut!

Super Schoon Sanitair

We hebben verwarmde sanitair huisjes en een groot verwarmd sanitair gebouw.

 

Gratis Wifi

In horeca de Boshut én in de huiskamer voor kampeerders ‘’t Hart’ is GRATIS WiFi beschikbaar.

Voorzieningen voor mindervaliden

Op charme camping Hartje Groen hebben we één MIVA sanitair ruimte met douche, toilet en wasgelegenheid in het grote sanitair gebouw. Eén MIVA toilet bij huiskamer ‘t Hart en een MIVA toilet bij groepsruimte De Kiet.

Supermarkt

Op de natuurcamping is geen supermarkt aanwezig. In het hoogseizoen hebben we wél een verse broodjesservice en in de Boshut zijn ijsjes, snoepjes en leuke souvenirs verkrijgbaar. De supermarkten (AH en Emté) en speciaal zaken in het dorp zijn vlakbij de charme camping (4 km) en bieden een scala aan artikelen. Op onze camping plattegrond staat een uitgebreid overzicht van supermarkten in de omgeving met de openingstijden.

Aanschuifavonden

Geen zin om te koken? We organiseren regelmatig een Table d’ hôtes, dit zijn gezellige aanschuifavonden naar goed Frans gebruik maar op Bourgondisch Brabantse wijze!

150 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
klik op de kaart en kies je stek

Beschikbaar & boek