Corona-Virus

 

 

Lieve Hartje Groen kampeerders,

We leven in een spannende tijd. Dagelijks zijn er nieuwe ontwikkelingen rond het Coronavirus. Onlangs is er ook voor onze horeca de Boshut, die het hele jaar dagelijks open is, een rigoureuze maatregel getroffen. De Boshut is gesloten tot tenminste 6 april.

Gezondheid voorop

Dat was, ondanks dat we het wel een beetje verwacht hadden, toch wel schrikken. Maar het is een maatregel waar ook wij heel veel begrip voor hebben. Gezondheid is het belangrijkste voor ons allemaal en voor de ouderen en kwetsbaren onder ons voorop!

Deze maatregel brengt ons ook onzekerheid over het kampeerseizoen. De hele winter hebben we hard gewerkt om Hartje Groen gereed te maken om jullie weer met open armen te ontvangen. We laten ons doorlopend goed informeren door o.a. de GGD, de gemeente Landerd en de Nederlandse brancheorganisatie van de recreatie, HISWA -RECRON, waar wij bij zijn aangesloten. En natuurlijk volgen we volledig de adviezen van het RIVM op.

23 maart: Nieuwe maatregelen.

De overheid heeft op maandagavond 23 maart nieuwe maatregelen afgekondigd om het coronavirus tegen te gaan. We gaan de komende dagen bekijken welke mogelijke consequenties dit heeft voor Hartje Groen.

Nieuwe informatie? – We brengen je op de hoogte.

Zodra we hier meer informatie over hebben zullen we dit zo spoedig mogelijk bekend maken op onze website en middels een e-mail aan al onze gasten die reeds hebben gereserveerd.

We verzoeken jullie vriendelijk om op dit moment geen contact met ons op te nemen. We hopen op jullie begrip in deze lastige tijd voor ons allemaal.

Pas goed op jezelf en elkaar we hopen snel weer te kunnen zeggen: “Fijn, je bent er!”

Namens het hele team van Hartje Groen,

Alice & Joep

 

 

 

 

 

 

 

 

Altijd meer te doen...

Zondag 16 februari: Muzikaal duo ReMaKe live in de Boshut

16 februari in de Boshut. ReMaKe speelt van depriballads van Leonard Cohen tot de legendarische American Recordings van Johnny Cash en onbekend Nederlandstalig werk met een lichte voorkeur voor J.P. den Tex. In de loop der jaren, tot op de dag van vandaag, werd het repertoire steeds omvangrijker, waarbij de laatste tijd ook veel plaats is ingeruimd voor Vlaamse rock van onder andere The Scabs en Deus.

Zondag 5 april: Maashorst Trailrun – Afgelast

Save the date! Zondag 5 april 2020 vindt de tweede editie plaats van Maashorst Trailrun. Doe jij ook weer mee?  Start- en finishlocatie is bij Charme Camping Hartje Groen in Schaijk. Inschrijving is gestart!

22 januari: Muzikale lezing Ewa Maria Wagner: “Het Tristan-akkoord”

The Read Shop en “Hartje Groen” organiseren een lezing op woensdag 22 januari 2020 in huiskamer ’t Hart op Charmecamping “Hartje Groen”. De lezing wordt...

ZEN-satie Mini-Retreat

Midden in de bossen met al haar herstkleuren, zal op 8 december 2019  de eerste editie plaatsvinden van ZENsatie.  Een Mini-Retreat waarbij we Yoga met...

Corona-Virus

    Lieve Hartje Groen kampeerders, We leven in een spannende tijd. Dagelijks zijn er nieuwe ontwikkelingen rond het Coronavirus. Onlangs is er ook voor...

Winterweek(end) met familie of vrienden in de gezellige Houten Kiet!

De Herfst en Winter zijn prachtig op Hartje Groen. Kom met je vrienden of familie genieten van de prachtige Maashorst het Oergebied van Brabant in...

150 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
klik op de kaart en kies je stek

Beschikbaar & boek