Themaweken op Hartje Groen

Op Hartje Groen organiseren we verschillende themaweken, gevuld met mooie activiteiten. Kom tot rust tijdens de zenweken. Of ontdek de Maashorst te voet of op de fiets tijdens onze fietsweek of wandelweken

Kom genieten met een Brabantse zachte g!

 

Fietsweek: zondag 11 september t/m vrijdag 16 september

Een heerlijk weekje fietsen door het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant. Overnachten op de prachtig gelegen Charme camping Hartje Groen, midden in de schitterende natuur van de Maashorst. Leer het gebied van binnen en buiten kennen dankzij de verhalen over de overweldigende natuur en de rijke cultuur van onze gerenommeerde gidsen. 

 

Meer informatie over de fietsweek

 

Wandelweek: Maandag 6 juni t/m vrijdag 10 juni & 25 september t/m vrijdag 30 september 

Een heerlijk weekje wandelen door het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant. Overnachten op de prachtig gelegen Charme camping Hartje Groen, midden in de schitterende natuur van de Maashorst. Leer het gebied van binnen en buiten kennen dankzij de verhalen over de overweldigende natuur en de rijke cultuur van onze gerenommeerde gidsen.

Meer informatie over de wandelweek

 

Zenweken: zondag 12 juni t/m vrijdag 17 juni & zondag 18 september t/m vrijdag 23 september

Een heerlijk weekje ZEN in het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant. Overnachten op de prachtig gelegen Charme Camping Hartje Groen, midden in de schitterende natuur van de Maashorst. Ervaar de rust, mediteer, doe een digitale detox, een dagelijkse yogasessie en volg het vastenschema. Geniet van de vele extra’s: maak een schilderij in de natuur, doe mee aan een ademsessie of ga mee bosbaden! Of, breng lichaam en geest tot rust met een bijzondere vlindermassage.

Meer informatie over de zenweken

 

Peuterweken: zondag 26 juni t/m vrijdag 1 juli & zondag 3 juli t/m vrijdag 8 juli

Speciale kampeervakantie voor jonge gezinnen! Bij Hartje Groen beleven gezinnen een heerlijke vakantie in de uitgestrekte natuur van de Maashorst. Speciaal voor jonge gezinnen organiseren we komend seizoen baby- en peuterweken. Voordelig kamperen in het rustige voor- en naseizoen in gezelschap van andere jonge gezinnen mét speciale aandacht en activiteiten voor de kleinste gasten.

Meer informatie over de peuterweken

90 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek