Themaweken op Hartje Groen

Op Hartje Groen organiseren we verschillende themaweken, gevuld met mooie activiteiten. Kom tot rust tijdens de zenweek. Of ontdek de Maashorst te voet of op de fiets tijdens onze fietsweek of wandelweken

Kom genieten met een Brabantse zachte g!

 

Fietsweek: zondag 11 september t/m vrijdag 16 september

Ga mee op (fiets)ontdekkingstocht door de Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant, en overnacht midden in de schitterende natuur op Charme Camping Hartje Groen. Tijdens de fietsweek kom je op de mooiste, meest indrukwekkende plekken van dit gebied en kom je door de verhalen van onze gerenommeerde gidsen alles te weten over de rijke, culturele geschiedenis en de overweldigende natuur die deze omgeving rijk is.

Meer informatie over de fietsweek

 

Wandelweek: 25 september t/m vrijdag 30 september 

Kom wandelen in de Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant, en overnacht op de prachtig gelegen Charme Camping Hartje Groen. Leer het gebied en haar overweldigende natuur en rijke cultuur kennen aan de hand van verhalen van onze gerenommeerde gidsen.

Meer informatie over de wandelweek

 

Zenweek: zondag 18 september t/m vrijdag 23 september

Even ontsnappen aan de alledaagse drukte en hectiek? Kom een weekje relaxen op Charme Camping Hartje Groen. Hier, in het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant, ervaar je alle rust, ruimte én tijd om heerlijk tot jezelf te komen en een flinke dosis nieuwe, frisse energie op te doen.

Meer informatie over de zenweek

 

90 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek