Erkenning voor Charme camping Hartje Groen

Onze charme camping wordt gewaardeerd! We vallen in de prijzen en worden geprezen. Vooral door onze gasten, wat wil je nog meer? Een greep uit de beoordelingen, blogs en awards.

Docus de Daspad – Betoverd Bos tegenover Hartje Groen: ‘Ze hebben een leuk verhaal bedacht’

Docus Das Avonturenpad, het betoverde speelbos recht tegenover Hartje Groen

Het verhaal van Hartje Groen

Brabants Dagblad 10 april 2017: Van Holenberg naar Hartje Groen Camping De Holenberg in Schaijk speelt niet langer verstoppertje. Ze transformeert in een fraaie entree…

Handicamp

In 2018 hield de kampeerdersclub ‘Handicamp’ het jaarlijks kampeerweekend op charme camping Hartje Groen. Handicamp hield ook een open dag om te laten zien dat kamperen met een handicap heel goed kan.

Soetkees blog: Hotspot in het Groen

Wat een waanzinnige plek is dit! Ik hartje <3 'Hartje Groen'. Want alles aan deze plek klopt: de ligging aan de rand van natuurgebied De Maashorst, in de schaduw van de bomen, het mooie groenbruine interieur, de heerlijke haard en het gezellige groene terras. Zelden ben ik zo enthousiast over een plek, de Boshut mag er wezen jongens!

Zoover top 15 mooiste ligging!

We zijn supertrots dat onze gasten deze plek midden in het grootste natuurgebied van Brabant zo goed waarderen waardoor we in de top 15 van Zoover zijn beland!

Charmecamping Hartje Groen wint tv-programma ‘Mijn zaak is de beste’

Charmecamping Hartje Groen & de Boshut in Schaijk heeft op 29 augustus 2018 de titel ‘Mijn zaak is de beste’ in de wacht gesleept. In het televisieprogramma op RTL 4 kwam het twee jaar jonge recreatiebedrijf als beste uit de bus.

Hartje Groen bij de 10 meest gastvrije locaties van Brabant

Charme camping Hartje Groen genomineerd als meest gastvrije locatie van Brabant Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl SCHAIJK – Zaterdagavond 2 juni zijn in het nieuwe…

Kampeermeneer: ‘Sfeervol Paradijsje’

Vlogger De Kampeermeneer vindt Hartje Groen een klein sfeervol paradijsje in de natuur. Een mix van een ontspannen festival, een natuurkampeerterrein en een hippe strandtent.

Leuk met de Kids.nl: ‘De droom van ieder kind’

Blog Leuk met de Kids.nl: ‘De droom van ieder kind’ Vorig week kregen een berichtje van vrienden, dat ze een fantastische camping hadden ontdekt waar…

Gouden Zoover Award

Charme Camping Hartje Groen wint Gouden Zoover Award Op de vakantiebeurs in Utrecht zijn op woensdag 10 januari de Zoover Awards uitgereikt. Charme Camping Hartje…

150 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
klik op de kaart en kies je stek

Beschikbaar & boek