De Passie van Daniëlle

Van Breda naar Barcelona naar De Boshut!

Daniëlle is een échte horecatopper. Deze duizendpoot uit het dorpje Herpen (bezoek zeker ook eens de stuifduinen van Herperduin!) werkt al sinds haar 14e in de horeca als bijbaan. “Het contact met de gasten vind ik super leuk, daarom ben ik hier ook een opleiding hierin gaan volgen.” Daniëlle heeft stage gelopen in een hotel in Breda en in Barcelona. “Toen ik terugkwam uit Barcelona en bijna klaar was met school ben ik begonnen bij De Boshut in de bediening. Ik werd heel warm verwelkomd en had meteen een goede klik met iedereen.” Daarna is Daniëlle doorgestroomd naar de receptie voor de camping. “Omdat ik hier al een beetje in thuis ben, vind ik ook dit heel leuk om te doen!”

Fijne werksfeer

Daniëlle waardeert de fijne werksfeer bij Hartje Groen. “Wat ik mooi vind aan Hartje Groen & De Boshut is dat iedereen heel goed met elkaar omgaat, ideeën zijn altijd welkom en er wordt echt naar je geluisterd.” De passie van Daniëlle is echt de gast een zo zorgeloos verblijf te geven. “Ik krijg hier zelf heel veel energie van. Om te zien dat de cirkel hier goed loopt, van Boshut naar receptie, receptie naar schoonmaak, schoonmaak naar klusploeg enz. wordt het automatisch een fijne werksfeer.”

Buitenmens

“Ik ben een echt buitenmens, vroeger al altijd in de tuin te vinden en nu lekker buiten aan het voetballen bij het damesteam, hardlopen of lekker vaak naar het bos met mijn hond. Wanneer de zon schijnt lig ik al buiten in de tuin, ik word ook al veel vrolijker wakker wanneer de zon schijnt. Het is heerlijk om in deze omgeving te werken, eekhoorntjes die op het terras de kruimels komen verzamelen, de vogels die je vergezellen aan tafel en de rust die er heerst (wanneer de camping rustig is dan :p). Zelf loop ik graag uren rond door de Maashorst en fiets ik lekker een keer naar Uden toe vanuit De Boshut.”

Natuur(lijk)

Daniëlle vindt het belangrijk dat iedereen voor elkaar in staat en dat er een positieve sfeer blijft hangen. “Dan kom je voor de gast al veel oprechter en geïnteresseerd over. Omdat we natuurlijk een natuurcamping zijn word hier ook overal goed rekening mee gehouden, zo groen mogelijk te werk gaan en de natuur in hun waarde laten, heerlijk!”

 

90 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek