BACK TO NATURE ADEM (EN IJS) WORKSHOP

Terug naar de natuur; bewust, ontspannen, in verbinding met elkaar en in flow leven. Door dagelijkse uitdagingen staan we veelal ‘aan’ en leven we er niet naar. Terwijl deze natuurlijke staat van zijn via de ademhaling gemakkelijk terug te brengen is.

Tijdens de adem & ijs workshop (te reserveren van november t/m maart) en ademworkshop (te reserveren van april t/m oktober) leer je hoe je je ademhaling hiervoor in kunt zetten.


Back to nature adem workshop

Toe aan ontspanning? Tijdens de Back to nature ademworkshop mag je je hoofd lekker leegmaken en ontdekken welke invloed je manier van ademhalen op je heeft. Een ervaren ademcoach geeft uitleg en leert je diverse ademtechnieken bewust in te zetten. Zodat je sneller, beter en dieper kunt ontspannen óf juist meer energie krijgt. Een leuke en interactieve workshop geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar.

De aanvang van de activiteit is bij de ANNA MEET op de vlinderidylle. Voor alle benodigde materialen wordt gezorgd.

 

Wanneer op aanvraag, op basis van beschikbaarheid  (april t/m oktober)
Duur ongeveer 1 uur en 30 minuten
Kosten €60 pp
Deelnemers min. 2 personen
Locatie ANNA meet

 

Back to nature adem & ijs workshop

Een boost voor je immuunsysteem! Ervaar de positieve effecten van de adem en kou.
Onder begeleiding van een ervaren ademcoach leer je meer over de kracht van de adem. Uiteraard ga je zelf ook ademen en wordt je voorbereid op de afsluiting van de workshop; een dip in het koude ven. Deze ijskoude uitdaging wil je niet missen.

Deze workshop is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar die gezond is van geest en lichaam.*

Voor alle benodigde materialen wordt gezorgd. De aanvang van de activiteit is in de huiskamer. En onder het genot van een warme thee of koffie is er na afloop de mogelijkheid om nog even na te praten.

 

Wanneer op aanvraag, op basis van beschikbaarheid  (november t/m maart)
Duur ongeveer 1 uur en 30 minuten
Kosten €60 pp
Deelnemers min. 2 personen

* Er zijn enkele contra-indicaties waarbij het niet verstandig is om blootgesteld te worden aan extreme kou. Dat is bij zwangerschap, epilepsie, secundaire vorm van Raynaud. Deelname is dan uitgesloten.

Overleg met uw huisarts of u aan koude training kunt doen bij hart- en vaatziekten, niet goed ingestelde hoge bloeddruk, nierfalen, migraine, ernstig astma, COPD of na een recente operatie óf als u twijfelt of kou goed voor u is.

Om deel te kunnen nemen aan de activiteit, wordt gevraagd vooraf een gezondheidsverklaring en eigen risico formulier in te vullen.

 

Deze activiteit is te boeken bij de receptie van Hartje Groen, of per mail via reserveringen@hartjegroen.com

90 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek