Zomer Theater Weekend

In samenwerking met Theater Markant in Uden hebben we een zomers theaterweekend met een afwisselend programma samengesteld met Cabaret, Muziek en een Mini-Musical!

vrijdag 13 augustus 20:15

Guido Weijers, Ruud Smulders en Andries Tunru
‘Buiten spelen (zonder jas)’

Messcherpe stand-up, pijlsnelle improvisatie en hilarische grappen op een bijzonder, sfeervolle locatie.
Er mag eindelijk weer gelachen worden. En hard ook.

Deze zomer touren Guido Weijers, Ruud Smulders en Andries Tunru langs zonovergoten bijzondere plekken. Ze brengen  messcherpe stand-up, pijlsnelle improvisatie en hilarische grappen. Maar bovenal: een onvergetelijke zwoele zomeravond.

zaterdag 14 augustus 19:30

Tim Akkerman Solo

Tim Akkerman komt naar het Markant Zomertheater Weekend op camping Hartje Groen in Schaijk, geheel solo en akoestisch, een bijzonder kijkje geven in zijn twee decennia durende muzikale zwerftocht. Een smaakvolle melting pot, die rijk aan ingrediënten is.


Tim Akkerman is niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap, sinds hij twintig jaar geleden landelijke bekendheid kreeg als zanger van de Haagse rockband Di-Rect. Vanaf 2009 bewandelt hij zijn eigen pad en speelde in muzikale producties als The Buddy Holly Story en maakte eigen succesvolle theatershows als The Journey, Tims Secret Sessions en de ode aan zijn muzikale held Bruce Springsteen: Tim Akkerman Sings The Boss.

Recent verscheen het album Lions Don’t Cry, waarop hij met zijn band The Ivy League zijn grote schare fans wederom trakteert op rauwe rock.

zondag 15 augustus 15:00

Kikker de musical (3+)

Kikker zingt de leukste liedjes uit zijn eigen musicals en vertelt over de avonturen die hij beleeft met zijn vriendjes. Naar de bekende boeken van Max Velthuijs, voor iedereen vanaf 3 jaar.

Kikker wil graag lezen, net als Haas. En taarten bakken, net als Varkentje. Maar als het begint te regenen, en de huizen van zijn vriendjes onder water lopen, kan Kikker als de beste zwemmen! Kikker is moedig, en dát maakt Kikker echt Kikker!

Na de voorstelling is er een meet & greet met Kikker! Deze onvergetelijke zomermiddag vindt plaats op 13, 14 & 15 augustus. Tickets zijn verkrijgbaar via onderstaande button.

Boek tickets

90 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek