Hartje Groen valt in de prijzen

Onze charme camping wordt gewaardeerd! We vallen in de prijzen en worden geprezen. Vooral door onze gasten, wat wil je nog meer?

Opnieuw een Gouden Zoover Award!

We zijn hartstikke trots met ons hele team op onze vijfde Gouden Zoover Award! Dankzij onze tevreden gasten vallen wij opnieuw in de prijzen en daar worden we blij van!

Lees meer


Gouden Zoover Award 2021

Hartje Groen heeft wederom een Gouden Zoover Award in de wacht gesleept! Dat onze gasten vol lof over ons zijn op de review site maakt ons enorm trots. Wij willen dan ook onze gasten bedanken voor hun waardering. 

Benieuwd wat gasten over ons zeggen? Bekijk onze pagina op Zoover.


Hartje Groen wederom in de top 10 van hoogst gewaardeerde campings van Nederland!

Reviewsite Zoover heeft over 2020 weer een lijst gemaakt met de door de gasten hoogst gewaardeerde campings van Nederland. In verband met Corona reikt Zoover dit jaar geen Awards uit. Wel publiceert de bekendste reviewsite van Nederland de top 10 van best gewaardeerde campings in Nederland. Net als voorgaande jaren valt onze charme camping weer in de prijzen. Dankzij de vele hoge waarderingen van onze gasten met in 2020 een gemiddelde van 9,3 staan we wéér in de top van de Nederlandse campings. We zijn er hartstikke trots op en bedanken al onze gasten voor de hoge waarderingen. Ook in 2021 blijven we onze uiterste best doen om het iedereen uitstekend naar de zin te maken en een heerlijke vakantie te bieden in de schitterende natuur van de Maashorst.

Bekijk de hele lijst


Gouden Zoover Award 2019

In 2019 ontvingen we van meer dan 200 gasten een review op ZOOVER. Het is telkens weer hartverwarmend om de enthousiaste reacties te lezen.

Onze gasten beoordeelden Hartje Groen met een gemiddeld waarderingscijfer van 9,5. We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten. Jullie zijn het waar we het voor doen. Bovendien zijn jullie onze ambassadeurs! We zullen er elke dag weer voor gaan om jullie een geweldige tijd te bezorgen op deze prachtplek midden in de Maashorst.

Gouden en Zilveren Awards

De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die tussen een 8 en 9 scoren, krijgen een Zoover Award Zilver. Daarnaast zijn er Awards uitgereikt voor de beste accommodaties per regio. Dit is de ‘Zoover Award – Beste van de regio’. Hartje Groen haalde één van de hoogste waarderingscijfers in de regio voor middel-grote campings in Brabant.

Prettige ongedwongen en gemoedelijke sfeer

Gasten van Hartje Groen waarderen de charme camping om de prettige ongedwongen en gemoedelijke sfeer. Ook de prachtige ligging midden in de natuur van De Maashorst scoort hoog bij de kampeerders van Hartje Groen. In 2018 stond de natuurcamping in de top 10 van hoogst gewaardeerde plekken. Veel gasten roemen ook de faciliteiten: mooi, schoon sanitair, een sfeervolle huiskamer voor kampeerders en een prachtige horeca worden genoemd. Tenslotte waarderen veel gezinnen en (groot)ouders de kindvriendelijke sfeer. Kinderen kunnen heerlijk spelen op de talloze natuurspeelplekken op het terrein en heerlijk zwemmen in het ven. Kijk voor meer gasten reacties op de reviewpagina op ZOOVER.


Gouden Zoover Award 2017

We wonnen ook in 2017 een Gouden Zoover Award. Hiermee behoort onze camping tot de top 10 van best beoordeelde campings van Nederland. In Brabant haalden we te toen het hoogste waarderingscijfer voor campings: een 9,3!

Lees meer

Camping genomineerd bij ANWB camping van het jaar verkiezing 2022

Gasten stemmen Hartje Groen in top 3 mooiste charmecamping

SCHAIJK-  De ANWB heeft de genomineerde campings voor de prestigieuze titel ANWB camping van het jaar bekend gemaakt. Hartje Groen is door haar gasten  in de top 3 van de categorie charmecampings gestemd. Charmecampings zijn door de ANWB geselecteerde campings die uitblinken in ligging, uitstraling en gastvrijheid. ‘Ze hebben zeer ruime staanplaatsen op idyllische plekken. Stuk voor stuk zijn het gedroomde plekjes met veel aandacht van de campingbeheerder of -eigenaar voor de kampeerders’, aldus de Koninklijke Nederlandse Toeristenbond.

Lees hier meer!


Zoover top 15 mooiste ligging!

Kamperen in eigen land is populair. Wij snappen wel waarom. Geen honderden kilometers rijden en Nederland is natuurlijk gewoon heel mooi! In dit blog zet ZOOVER de populairste campings in Nederland die het best scoren op ligging voor je op een rijtje. We zijn supertrots dat onze gasten deze plek midden in het grootste natuurgebied van Brabant zo goed waarderen waardoor we in de top 15 van Zoover in de categorie mooist ligging zijn beland!


Charme camping Hartje Groen wint tv-programma ‘Mijn zaak is de beste’

In 2018 werden we door tv-producent Blue Cirkle benaderd om me te doen aan het programma met de bescheiden titel: ‘Mijn zaak is de beste’. Omdat de deelname gratis (en dus niet gespronsord) was en het ons als piepjong bedrijf een leuke uitdaging leek gingen we het avontuur aan.

Uitbaters Alice van den Broek en Joep Manders noemen het de vier Brabantse zachte ‘G-s’: Groen, Gemoedelijk, Gezellig en Gastvrij. Presentator van RTL Camping Life Sander Janson beoordeelde als camping-kenner bij uitstek Hartje Groen met een dikke 9. “Hartje groen voelt als een warm bad, alsof je thuiskomt”, complimenteert de kampeerspecialist de Schaijkse charmecamping.

Lees meer


Hartje Groen genomineerd als meest gastvrije locatie van Brabant

Alice van den Broek van Hartje Groen is erg blij met de nominatie. “We zijn nog maar één seizoen jong, het is geweldig dat we nu al genomineerd zijn door de vakjury. Het is toch een erkenning dat we op de goede weg zijn.”
Alice en haar partner Joep Manders zijn helemaal nieuw in de branche. Ze werkten 18 jaar in het basisonderwijs waarna ze de kans grepen om hun droomproject te verwezenlijken: het opzetten van een natuurcamping met kleine horeca. Eerder dit jaar ontving Hartje Groen al de publieksprijs van de Zoover Award voor de hoogste gastenwaardering.

Lees meer

 

 

 

 

90 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek