Groepsactiviteiten

Maak je teamuitje, vergadering of feest compleet met een leuke groepsactiviteit. Hartje Groen werkt samen met de volgende partners om er een onvergetelijke dag van te maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

(Groeps)wandelingen

Wij kunnen (groeps) wandelingen met gids verzorgen door het prachtige natuurgebied de Maashorst. Wil je naar de Wisenten, dan kan je hiervoor bij Natuurcentrum Slabroek te Nistelrode terecht voor een excursie.  

Tree Climbing Company

Mark en Maaike van the tree climbing company komen al jaren bij Hartje Groen. Zij laten je onze prachtplek van een heel andere kant bekijken, namelijk vanuit boven in de boom! Gespecialiseerd op het gebied van boomklimmen en alles wat daar bij komt kijken. Hun enthousiasme voor het klimmen werkt aanstekelijk. Je kunt de boom in dus!

Bikeadventure

Twan van Bike Adventure zorgt voor avontuur met je groep. Al dan niet op de fiets. Hij heeft een scala aan spannende spellen en leuke groepsopdrachten, speciaal ontwikkeld voor de Maashorst. Op en top verzorgd.

Mastworp – Klimpark Uden

Bij de Mastworp – Klimpark Uden kun je een prachtig spannend parcours afleggen hoog boven de grond. Onder de professionele begeleiding van Twan heb je gegarandeerd een leuke actieve middag.

Boer Bens

Actief het weiland in. Golf met een knipoog. Boerengolf dus. Maar ook boerenfrisbee, ezelrijden, klomp schilderen en allerlei andere Oudhollandse spellen met een boerenknipoog.

M2E Outdoor

Een keur aan outdoor activiteiten brengt Daan naar elke gewenste locatie. Boogschieten, kanovaren, mobiele klimwand, zeskampspellen en nog veel meer!

Bergpad Mindful Run & Walk

Joke verzorgd wandelingen en runs. Mindful Run is een combinatie van mindfulness, yoga, ademhalingstechnieken en hardlopen.

Geocachen

Ga op pad en zoek de schat! In de Maashorst liggen er tientallen verstopt. Download de app en je kunt op avontuur!

Met de huifkar door de Maashorst

Een mooie tocht door de Maashorst met bezoek aan Wisenten (als ze zich laten zien!), Taurussen en Exmoor pony’s. Stopplaatsen bij de breukrandvorstengraven en het heide gebied.

150 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek