De ZEN Caravan komt naar Hartje Groen

Het Scheveningse zen koppel Eddie & Joy reizen dit zomerseizoen samen met hun omgetoverde roze met turquoise hippie sleurhut – De ZEN Caravan – langs unieke campings in Nederland. Jij kunt deelnemen aan een all-in ZEN caravan weekend retreat of éénmalig een drop-in les volgen op een camping waar Joy en Eddie hun caravan parkeren. Ze geven yogalessen, en meditaties begeleid met live muziek in de buitenlucht, een unieke combinatie! In augustus strijken ze neer bij ons op de camping (20-25 augustus)! Meer weten? Volg ze dan op @zen.caravan!

Joy is yogadocente en zangeres, Eddie muzikant en meditatiedocent. Het afgelopen jaar kwamen er ineens veel uren vrij door uitval van werk. Je krijg dus niet zomaar een yoga of meditatie les, elke les zal worden begeleid door live muziek met verschillende rustgevende instrumenten. De combinatie van muziek en beweging zorgen voor een diepgaande en ontspannende les.

Picture this: een laidback zen weekend of drop in les met yoga, sound experiences, meditatie, wandelingen en volop tijd voor avontuur, zelfonderzoek en lekker jezelf zijn! Dat klinkt als een ontspannende vakantie in eigen land toch?

In de ochtend les ligt de focus op het opwekken van de energie. Deze les is bedoeld om het lichaam rustig wakker te maken. Door dynamische, zachte bewegingen zal het bloed en de energie door je lichaam gaan stromen. De spieren en gewrichten worden opgewarmd waardoor je energiek en in balans aan je dag kunt beginnen.
 
In de avond ligt de focus op de ontspanning, alles loslaten en de dag van je af laten glijden. We maken gebruik van yin houdingen, dit zijn ontspannen posities die we wat langer vast houden. Hierdoor maken we het weefsel los en maken we het lichaam zacht en ontspannen. Tijdens deze les maken we ook gebruik van live instrumenten waardoor je nog dieper kunt ontspannen. Een heerlijke manier om je dag af te sluiten dus!
 
Inschrijven kan bij de receptie van Hartje Groen.
 
90 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek