Corona update

 

De Boshut

We zijn dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00. 

Corona proof kamperen

– Voel je veilig thuis op 13 hectare aan Hartje Groen. Op je plek, maar wel lekker buiten. Fluitende vogels, voorbij drijvende wolken, een praatje met je buren, ontspanning met je familie.

– Je achtertuin is natuurgebied de Maashorst. Duizenden voetbalvelden groot waarin je kunt verdwalen!

 Geen stress van bezoek. Je plek is alleen van jou en je gezelschap. Alleen gasten met een kampeerreservering zijn welkom.

 Het sanitair is open. Wij zorgen voor extra desinfectie. Graag in alle gebouwen een mondkapje dragen. Houd 1,5 meter afstand. Maximaal 15 personen per gebouw. Neem eventueel je eigen wc mee. We hebben verschillende uitstortpunten voor portable toiletten. Super handig!

 Afwas op je kampeerplek. Even je emmer met warm water tappen op 1,5 meter afstand bij één van onze 15 buitenkraantjes met warm water en op je kampeerplek de afwas doen.

 Kampeer & desinfecteer! Genoeg mogelijkheden om je kinderen de hele dag gedesinfecteerde handjes te laten houden bij tal van desinfectie stationnetjes verspreid over cruciale plekken op het hele terrein. Een droom die uitkomt voor iedereen met smetvrees!  

– Onze huiskamer ’t Hart is open voor maximaal 15 gasten (kinderen t/m 12 jaar niet meegeteld) mét mondkapje als je je verplaatst. 

– Geen handhaving, maar…. Hartje Groen Having… Onze medewerkers zijn de hele dag aanwezig om mee te kijken en waar nodig iedereen op vriendelijke toon te herinneren aan de oplossingen die we hebben bedacht of er nadere uitleg en interpretatie aan te geven. Zullen we met elkaar Hartje Groen haven?

90 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek