Een familiedag, vriendendag, teamuitje of feestje?

Bij Hartje Groen zijn er volop mogelijkheden voor een gezellig feestje, leuke familiedag of sterk teamuitje. Wij bieden sfeervolle locaties en goed verzorgd eten & drinken.

 

Huiskamer ‘t Hart

Hartje Groen heeft een sfeervolle ruimte in huiselijke sfeer, midden in de schitterende natuur: Huiskamer ’t Hart. Deze locatie biedt ruimte voor een gezelschap tot 40 personen zittend of tot 80 personen staand. De ruimte kan naar jouw wensen worden ingericht. Gezellig borrelen aan statafels of lekker lunchen aan een gezellige, lange tafel. Wij maken graag een arrangement op maat.

De Boshut

De Boshut van Hartje Groen is een sfeervol huisje midden in natuurgebied de Maashorst. Er is een royale bar, gezellige zitjes, openhaard en een vide. In de avond is de Boshut perfect geschikt voor een knus feestje. Buiten knappert een gezellig kampvuur en binnen is het feest! Deze locatie biedt ruimte voor een gezelschap tot 30 personen zittend of tot 60 personen staand.

Groepsaccommodatie & Blokhut De Kiet

De Kiet ligt op een heel mooi uniek gedeelte van het uitgestrekte terrein Hartje Groen. Op een veldje dat grenst aan een ven en aan de bosrand staat een royale blokhut met 6 slaaphuisjes. In het gezamenlijke gebouw, dat ruimte biedt aan 50 personen, vind je een sfeervolle zithoek met houtkachel, een ruime eet/vergaderkamer en een keuken met bar/buffet. Deze multifunctionele blokhut is uitermate geschikt voor vergaderingen, een familieweekend of een teammeerdaagse met of zonder slaapaccommodatie.

 

 

Lekker & goed eten

Maak je feest compleet met lekker & goed eten. Bij Hartje Groen & De Boshut houden we van puur natuur. We halen de (h)eerlijke producten voor onze gerechtjes graag om de hoek.

Of je nu wilt ontbijten, lunchen, dineren of borrelen met jouw gezelschap, wij hebben volop mogelijkheden: een heerlijke Bos-BBQ, walking diner, oer-pizza’s uit de hout gestookte pizzakar, uitgebreide lunch of gezond ontbijt. Vraag ons vooral naar de mogelijkheden.

 

Voorbeeld arrangement

Hieronder staat een voorbeeld-arrangement. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Praktische informatie

Feestje van 1 oktober t/m 31 maart

  • 
De Boshut: Het is mogelijk een feestje te geven van 18.00 tot 20.00 uur
  • ’t Hart: Het is mogelijk een feestje te geven van 09.00 tot 20.00 uur


Feestje geven in januari en februari

  • 
De Boshut: Het is mogelijk een feestje te geven van 18.00 tot 22.00 uur
  • De Barn: Het is mogelijk een feestje te geven van 09.00 tot 22.00 uur op maandag t/m zaterdag

Feestje van 1 april t/m 30 september

  • 
Helaas zijn er geen feestjes en of vergaderingen mogelijk

Wij maken voor jou graag een passend arrangement op maat. Neem hiervoor gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tip: Maak je familiedag, vriendendag, teamuitje of feestje compleet met een leuke groepsactiviteit.

 

Vergaderen bij Hartje Groen? Ook dat is mogelijk.

 

150 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek