Walking Event De Maashorst

Dit Walking Event wordt in het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant georganiseerd, De Maashorst. Op toerbeurt zal het in een andere windstreek worden gehouden. Onderweg beleeft U De Maashorst door middel van streekproducten en gezellige muziek.

Walking Event De Maashorst wordt in 2018 voor de 4e keer georganiseerd. We organiseren dit wandelevenement altijd op de laatste zondag van maart, in 2018 is dit dus op zondag 25 maart.

Wandelen over het boerenland, langs historische plaatsen en dwars door natuurgebieden: Walking Event De Maashorst laat je op en top genieten van de Brabantse natuur. Met wandelroutes van 5, 10, 15, 20 en 30 kilometer en daarmee dus geschikt voor zowel de kleine stappers als de ervaren wandelaar. De kosten voor alle afstanden bedragen € 5,- per persoon, behalve voor deelnemers tot en met 12 jaar, deze mogen deelnemen voor € 2,50 per persoon. Kom dus met heel het gezin – opa, oma, kinderen en kleinkinderen- en maak er een gezellig dagje uit van.

Ook uw trouwe viervoeter is van harte welkom tijdens Walking Event De Maashorst.

Voor meer informatie over oa. de startlocatie en starttijden klik hier.

De voorinschrijving is van 1 januari 2018 tot en met 18 maart 2018. U bent zondag 25 maart 2018 gewoon nog van harte welkom. Inschrijven op het startburo is natuurlijk ook mogelijk.

Evenement wordt georganiseerd onder auspiciën van de KWBN.

150 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
klik op de kaart en kies je stek

Beschikbaar & boek