De hele dag inspanning en ontspanning in de natuur op en rond Hartje Groen én een echt festival finale feestje. Dat is het belangrijkste deze dag. Kom helemaal tot jezelf met het brede aanbod aan activiteiten. Kijk voor meer informatie ook op de site van Maashorst Oerfestival!

Een gedetailleerd overzicht van de activiteiten deze dag:

Beweeg en Leef: verzorgd verschillende activiteiten gericht op jouw fysieke en mentale gezondheid. Voor verschillende activiteiten moet je je inschrijven! Alle informatie vind je hier.

Een lezing van arts, cardioloog en schrijver Remko Kuijpers. Hij neemt je mee richting een ‘OERgezond leven’. Voor deze lezing moet je je inschrijven! Alle informatie vind je hier.

Tree Climbing: Klim onder begeleiding van professionals naar de toppen van de hoogste bomen. Bij deze activiteit kun je de hele dag door aansluiten.

Pop Up Resto: Vanaf 15:00 uur kun je genieten van heerlijke OER-gerechten in de Pop Up Restaurant van Maashorst Catering! Borrelen en happen en wat later op de avond lekker dansen!

Limodina: Een heerlijk frisse cocktail, rechtstreeks uit de Broksteegtuin. De cocktail kun je de hele dag door komen proeven.

 

Wild van Maashorstwol: Leer de oeroude techniek van het wolvilten. Je kunt de hele dag door aansluiten bij deze activiteit.

Kruidenthee van het MRK: Ga aan de slag met je eigen kruidenthee met kruiden uit de kruidentuin bij het MRK in Uden. Je kunt de hele dag door aansluiten bij deze activiteit.

Vanaf 17:00 uur Dansen met Willow hifi:

Geïnspireerd door de sound system cultuur uit Jamaica en de hifi International speakers van Philips, is Willow hifi ontstaan. Vintage, een beetje rauw qua uitstraling en verfijnd in geluid. Fijne muziek over fijne speakers, als het moet tot op een indrukwekkend geluidsniveau.

Fijne muziek uit verschillende stijlen. Reggae, soul, hiphop, 90’s, r&b, urban en dancehall met de DJ’s Bram en Kim van Radio Feel Good wordt het een feestje 🙂

 

 

 

Kijk voor meer informatie ook op de site van Maashorst Oerfestival!

 

 

 

 

150 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
klik op de kaart en kies je stek

Beschikbaar & boek